2024 Haziran Ayı Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş farkında mısınız hepinizin maaşım kesilir korkusu ile psikolojiniz bozulmuş doğrusunu söylemek gerekirse siz bunların şaçmalıklarla dolu sosyal yardım zihniyetine teslim olmuşsunuz maaşınız kesilirse en sonunda gerçekten kafayı yersiniz buda zor değil çok kolay havadan sudan sebeplerle çok basit bir biçimde maaşınızı kesebilirler sonucunda hiçbir hakta iddia edemezsiniz ve ortada kalırsınız çünkü sosyal güvenceniz kalmaz ya dilenir yada çöp toplarsınız belki sonunuz sokaktaki banklar olur

Yüzde 99 kesilir riske girme ya arabayı alma yada usulsüz bir biçimde arabayı sizin evde ikamet etmeyen başkanbirinin üzerine yap yani ben 2 seçenek var araba alırsan maaşı unut kardeş

parası olanın dısında olmayanda var..mıllet bayram hazırlıgını alısverısını yaptı tatıle gıdıyor...parası olmayanların moralı bozuk suratı asık..zaten evde hastayla ugrasıyorlar..bayrama 1 gun kala maası yatırıyorlar
bu ne rezıllık

Eşim kendi parasıyla araba almak istiyor bu oğlum için aldığım evde bakim maaşını etkiler mi
Arabanin kasko değerinin 120 de 1 birini gelir olarak yazıyorlar. Sınırı geçerse kesiliyor. Bizim arabamız var ama şöyle biz maaş bağlanmadan önce de arabamız vardi. Onu satip yeni aldık raporla. Direk sıfırdan alinca ne olur bilmiyorum

Screenshot_20240613-102024_Aile Destek.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri