Evet evet biri 100/70 biri 100/73 oranında raporları ve sürekli yaziyo bakicida isaretlenmis raporda.. Yanı 6 kişi olan bir aile alabilir diyorsunuz dimi 2 bakım aylığı teşekkür ederim cevabınız için....Engellilerinizin raporu tam bağımlı ise alabilirsiniz
İki engelliye bakıcı olabilirsin, bende 2 kızım için bakım maaşı alıyorum ,yani kısacası iki engelli için bakıcı olabilirsin ve ikisi içinde bakım aylığı alabilirsinYada soruyu şöyle sorayım 2kisiye bakıcı alabilmem için ev halkının 6kisi olması yeterli mi ve hiç bir şeyimiz de Yok ev araba para sigorta vs yani
Rica ederim ALLAH hepimizim yardımcısı olsun insallah alırsınız gidip müracaatınızı yapın hatta engelli aylığına da muracat edinEvet evet biri 100/70 biri 100/73 oranında raporları ve sürekli yaziyo bakicida isaretlenmis raporda.. Yanı 6 kişi olan bir aile alabilir diyorsunuz dimi 2 bakım aylığı teşekkür ederim cevabınız için....
Çok tşk ederim Allah hepimizin yardımcısı olsunRica ederim ALLAH hepimizim yardımcısı olsun insallah alırsınız gidip müracaatınızı yapın hatta engelli aylığına da muracat edin
Çok tşk ederim merak ettiğim konu 6 kişi evdeyiz engelli bakıcı çok gelirmi kişi azmi diyeydi hani ben anlamıyorum da kişi başına bulunuyormuş ya işte o konuyu anlamıyorum ondan dedim 6 kişiyim alabilir miyim diye çok sağolİki engelliye bakıcı olabilirsin, bende 2 kızım için bakım maaşı alıyorum ,yani kısacası iki engelli için bakıcı olabilirsin ve ikisi içinde bakım aylığı alabilirsin
Vallahi sevindim Allah razı olsun sizinden korkum oydu işte hadi olmasa kişi az fln derlerse dedim oluyormuş sevindim ciddenKisi başı denilen eve giren gelirin evdeki kisi sayisina bölünmesi sizin aksine evde 6 kişi olmaniz avantaj oluyor onaylanmamasi icin bir sorun yok
Bizde aynı sizin gibi 6 kişiyiz maaşlarıda var anneciğimin bende alıyorum kız kardesime vede annecigime alırsınızÇok tşk ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok tşk ederim merak ettiğim konu 6 kişi evdeyiz engelli bakıcı çok gelirmi kişi azmi diyeydi hani ben anlamıyorum da kişi başına bulunuyormuş ya işte o konuyu anlamıyorum ondan dedim 6 kişiyim alabilir miyim diye çok sağol
TşklerHayır kesilmez sonuçta oğlunuz sadece sızın üzerinizden sağlıktan yararlancak bir gelir almıycak bizde oğlumuzu babasının üzerine geçirdik bir sıkıntı çıkmadı