Yazıklar olsun bunlara, 1 hafta önceden versen ne olurdu..
9 10 gün kala yattığını biliyorum bu resmen bizi harcamak tasarruf ayagına bizden bayramımızı çaldılar ablacığım bayramlık takım istemişti paramızı yatırmadılar kuzum diye geçiştirdim halbuki şeker bile alamadıkbayram 10 unda bıtıyor
yanı 5 gun ıcın bunları yapmalarına gerek yok
5 gunde devlet zarar etmezdı..sadece 5 gun ıcın engellıleri üzdüler
önce ötv sımdıde maas
Söylemleriniz bir yandan doğru diğer yandan çok yanlış okadar muhtaç vatandaşımız varki sana anlatamam benim çocugum da engelli tamam devlet vermedi diye bizim bayramımı geçmedimi geçti çok şükür bizde anne babayız ama yatagına muhtaç kardeşleri mız gerçekten ufacık hediyeye dünyalar kadar sevinen kardeşlerimiz var BİRAZ DAHA DÜŞÜNEREK YAZARSANIZ KİMSEYİ KIRMAZ ÜZMEZSİNİZDul karı gibi ağlaşıp durmayın. Gününü bekleyin. Yok baklava , şeker alacakmışta, yok mazotu doldurup tatile çıkacakmışta , yok boynu bükük kalmışta . Oldu canımolmadı 10 yıllık peşin para versinler bir güzel değerlendirin.
Dul karı gibi ağlaşıp durmayın. Gününü bekleyin. Yok baklava , şeker alacakmışta, yok mazotu doldurup tatile çıkacakmışta , yok boynu bükük kalmışta . Oldu canımolmadı 10 yıllık peşin para versinler bir güzel değerlendirin.
bu çirkin yorumu raporluyorum...Dul karı gibi ağlaşıp durmayın. Gününü bekleyin. Yok baklava , şeker alacakmışta, yok mazotu doldurup tatile çıkacakmışta , yok boynu bükük kalmışta . Oldu canımolmadı 10 yıllık peşin para versinler bir güzel değerlendirin.