Her ay öyle olurKardeşim benim edevlette kayıt bulunamı yazıyor sendede aynı mı
Her ay öyle olurKardeşim benim edevlette kayıt bulunamı yazıyor sendede aynı mı
Ben evde bakim maaşı alıyorum otizmli ikizlerim var, çocuklar 18 yaşına girince evde bakım maaşı için eve gelen memurlar vasi kararı istedi çıkardım ve onlar dosyamiza koyduYa arkadaşlar bir şey soracağım%70 raporu olan 18 yaşını doldurmuş ruhsal sağlığı yerinde değil buna vasi tayin mi edilecek yoksa vasi kararım alınacak bunu bir açıklarsanız nasıl olacağını Herkes bu şekilde yaptırıyor mu bunu bir öğrenecektim varsa bilgisi olan yazabilirse sevinirim yani vasi kararı zorunlu mu Teşekkürler ederim sağlıcakla
Ben bir avukata dilekçe yazdırdım o dilekçe ile sulh ceza mahkemesi kalemine başvurdum sonra beni karakola çağırıp rapor için hastaneye sevk kağıdı verdiler o kağıtla randevu almadan yaşadığım yerdeki hastaneye gittim, harç parası yatırıp rapor için doktor gezdik klasik rapor çıkarma gibi sonra bize mahkeme gün verdi çocukla birlikte duruşma görüldü ve kararı sonra eve yolladılar ya da oradan da alınabilir mis.Hayır 2022 maaş için istediler bir arkadaşımızdan mahkeme yoluyla vasi kararı olacakmış yani dava açacağız öyle mi cevaplarsanız seviniriz ve dava nasıl açılacak bize de bilgi verirseniz seviniriz çünkü yüzde yetmiş oranında ruh sağlığıdan dolayı raporu vermişlerdi sdv bizden 2022 maaşı almak için vasi kararı istiyor bunun cevaplayabilir misiniz
Raporu mahkeme istiyor hasteneden çıkacak rapor direk mahkemeye gidiyor sizin elinize geçmiyor,vasi kararı gerektirecek işleriniz olacak mı ona göre karar verin bence,benim sosyal hizmetler istemese onun dışında kullanacagim bir yer yoktu meselaYa senin dediğin de doğru da dilekçeyi kendimiz yazıyor sulh hukuka varıyor sonra da kaleme varıyoruz kaledeki arkadaş ondan sonra yönlendiriyor yani biz tekrar rapor mu çıkaracağız bunun bir kolaylığı var mı ya da çıkarttığımız sağlık kurulu raporunun devlet hastanesinde Baş tabiple konuşulup üst yazıyla yazılıp bu şekilde kolaylığı var mı Yoksa gerçekten zor mu bu işler yani girelim mi bu işe
Evet hastaneye gittik evrakı teslim edince ödeme yaptım bin lira gibi bir rakamdi, aklınıza takilan bir şey olursa yine sorabilirsiniz ben de o ara stres etmiştim açıkçası nasıl olacak diyeYa son kez bir şey söyleyeceğim de cevaplarsanız sevinirim bu vasi kararı çıkaracağımız zaman bir ücret ödüyor muyuz bunun bir ücreti var mı Şimdiden teşekkür ederim
Yani dava açabilmemiz için ücret ödüyor muyuz yani bu konuyla ilgili yani davadan dolayı mı ücret alıyorlar anlamadım ki yani konu ücretli bir konu değil aslında ruhsal sağlığından dolayı%70 engelli raporu var bu raporu istinaden hastanenin raporunu kabul etmiyorlar kendi gönderecekleri hastanenin tekrar kendiler belirliyor yani davadan dolayı alacaklar vasi tayininden dolayı mı alacaklar Vallahi ben bir şey anlamadım da devletin vermiş olduğu raporu kabul etmiyor Bir de seni gene tekrar heyete gönderiyor Şaka gibi yani Hangisini yapacağız Nasıl yapacağız ücret var mı hala anlamış değil teşekkür ederim cevaplar sanad
Kayıt bulunamadı yazıyor, sendede aynımıBu gece yatarmi arkadaslar