Yani maaşta bir sıkıntı var mı 10.02. 2025 ödenmiştir devam ediyor yaz dı yani bir sıkıntı varYok abi bu 2022 maaşı ile ilgili yani bu maaş güncellendi yalnız ödeme planını belirlendiği gün alabilirsiniz diye yazıyor ya bizimki güncel PTT kurum ödemesinde yalnız ödenmiştir diye yazıyor Bir de devam ediyor yazıyor yani her zaman böyle Yazmıyordu Yani ben linklere göndermiştim ona bakarsanız anlarsın durumu Şimdiden cevaplarsanız teşekkür
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz benimkinde böyle yazıyor ama devam ediyor yazıyor ödeme planında alabilirsiniz yazmıyor sıkıntı mı var gösteriyor Şimdiden teşekkür ederimYa arkadaşlar 10 ayın 2'si diyor ödenmiştir yazıyor Bir de size resim göndereceğim Bu ne anlama geliyor e-devlet'te böyle yazıyor cevap verirseniz teşekkür ederim
10/02/2025Ödemeniz teslim edilmiştir. Devam Ediyor
Ödemeniz teslim edilmiştir yazısı geçen ayın maaşına ait bu ay almamız gereken maaş ay ve gün olarak güncellendi ödeme kısmıda düzelir merak etmeyin ay ve gün biraz erken düşüyor sisteme ödemeniz teslim edildi yerine 3 yada 4 güne düzelir ödemeniz planlanan tarihte alırsınız yazar endişelenmeyinArkadaşlar yardımcı olur musunuz benimkinde böyle yazıyor ama devam ediyor yazıyor ödeme planında alabilirsiniz yazmıyor sıkıntı mı var gösteriyor Şimdiden teşekkür ederim
Edevlettede tamamlandı yazıyor zaten.bitti yaniMaliye Bakanlığı bitti demiyor ama Aile Destek
Tamamlandı yazıyor ama Maliye Bakanlığı bitti dememiş isterseniz vakıftan bilgi alabilirsiniz Şimdi ben teşekkür ederimEdevlettede tamamlandı yazıyor zaten.bitti yani