2025 Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

UGUR89

Moderator
2025 Şubat ayı evde bakım ücreti yatan illeri bu başlıkta paylaşabilir, bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Bu arada zamlı bakım maaşlarını bu ay itibariyle alacağız.

Yok abi bu 2022 maaşı ile ilgili yani bu maaş güncellendi yalnız ödeme planını belirlendiği gün alabilirsiniz diye yazıyor ya bizimki güncel PTT kurum ödemesinde yalnız ödenmiştir diye yazıyor Bir de devam ediyor yazıyor yani her zaman böyle Yazmıyordu Yani ben linklere göndermiştim ona bakarsanız anlarsın durumu Şimdiden cevaplarsanız teşekkür
Yani maaşta bir sıkıntı var mı 10.02. 2025 ödenmiştir devam ediyor yaz dı yani bir sıkıntı var

Ya arkadaşlar 10 ayın 2'si diyor ödenmiştir yazıyor Bir de size resim göndereceğim Bu ne anlama geliyor e-devlet'te böyle yazıyor cevap verirseniz teşekkür ederim

10/02/2025
Ödemeniz teslim edilmiştir.Devam Ediyor

Ya arkadaşlar 10 ayın 2'si diyor ödenmiştir yazıyor Bir de size resim göndereceğim Bu ne anlama geliyor e-devlet'te böyle yazıyor cevap verirseniz teşekkür ederim

10/02/2025
Ödemeniz teslim edilmiştir.Devam Ediyor
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz benimkinde böyle yazıyor ama devam ediyor yazıyor ödeme planında alabilirsiniz yazmıyor sıkıntı mı var gösteriyor Şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz benimkinde böyle yazıyor ama devam ediyor yazıyor ödeme planında alabilirsiniz yazmıyor sıkıntı mı var gösteriyor Şimdiden teşekkür ederim
Ödemeniz teslim edilmiştir yazısı geçen ayın maaşına ait bu ay almamız gereken maaş ay ve gün olarak güncellendi ödeme kısmıda düzelir merak etmeyin ay ve gün biraz erken düşüyor sisteme ödemeniz teslim edildi yerine 3 yada 4 güne düzelir ödemeniz planlanan tarihte alırsınız yazar endişelenmeyin

Bende bitiş tarihi yazıyor eskiden mi öyledi hatırlayamadım arkadaşlar yoksa sonlanmış mı ödeme sizde aynı mı acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim arkadaşlar

Ekli dosyalar

• 20250130_154553.jpg
    20250130_154553.jpg
    126.9 KB · Görüntüleme: 208
Ya arkadaşlar bu vasi kararı sulh hukuk mahkemesinden alınıyor 1-1,5 ayı buluyor yalnız bir ücret ödemedik yarın sevk edecekler bu konuda arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz sulhukuk gönderdiği hastanede rapor ücreti ödeyecek miyiz Lütfen bilgi verir misiniz acil şimdiden teşekkürler

Ya arkadaşlar bir şey söyleyeceğim noter vasi kararı veriyor mu vermiyor mu veriyorsa noterden alalım vermiyorsa sulh hukuk yani bunu ikisi vasi kararı verme yetkisi var mı Varsa ben noterden alayım olmazsa bir bilgi verirseniz teşekkür ederim

Noter vasi karari veremez hastaneye sevkiniz verilmiş kurula gideceksiniz ücret ödeyeceksiniz şu anda ücret ne kadar bilmiyorum kuruldan size gezeceginiz bölumler yazılacak siz sıra beklemeden girip onay alacaksınız doktorlardan raporunuz direk mehkemeye gidiyor bundan sonra fazla sürmez islemleriniz

Arkadaşlar yani hastanede ücret Ödeyeceğiz mi ya bilgisi olan varsa mutlaka yazsın Prosedür olarak Zaten normal gelip geçeceğiz Evet doğrudur saygılar

Geri