2025 Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Bir de bir sorun var hakim dedi ki vasi kararı aldığımız kişiyi de polis mi getirecek ya da Direkt yazıyı verecekler mi ya da mahkemede sözlü soru var mı cevaplarsanız sevinirim soruşturması var mı

Yarin size sevk verirince onlar gerekli bilgilendirmeyi yapiyorlar normalde polis eşliğinde gidiliyor ücret ödüyceksiniz biraz internetten arastirma yaparsaniz aradığınız cevapları bulabilirsiniz

Ben mi gideceksin dediler Evet ben gideceğim dedim polis eşliğinde gitmeyeceğiz Hakime ben gideceğim dedim tamam dedi raporu aldıktan sonra ne zaman vasi kararı alabiliriz ve bu rapordan sonra bize soru soracaklar mı Ondan sonra ne olacak rapor çıktıktan sonra ne olur Teşekkür ederim

Size mahkeme kağıt gönderecek ve bu size gelen kağıtta mahkeme gününüz yazacak zaten e-devlet üzerinden de bakabilirsiniz,herkes için aynıi bilmiyorum ama bizim mahkeme toplasan beş dakika surmedi bir iki küçük soru sordu o kadar, zaten verilen rapor önemli

Arkadaşlar yani hastanede ücret Ödeyeceğiz mi ya bilgisi olan varsa mutlaka yazsın Prosedür olarak Zaten normal gelip geçeceğiz Evet doğrudur saygılar
Evet hastaneye 1000 küsür lira (1200) ödeme yapılıyor. Raporu zaten hastane mahkemeye gönderiyor. Siz almıyorsunuz mahkeme günüde eğer zihinsel engelli yoksa bireyin Onuda götürmeniz gerekiyor. Varsada heyette iken Dr söyleyin hastayı boşuna adliyeye götürmeyelim diye oraya not düşüyorlar kısıtlı adayın dinlenmesine gerek yoktur diye.

Selamünaleyküm herkese hayırlı akşamlar bir sorum olacaktı 07 01. 2025 yılında müracaat ettik evde bakım maaşını O zamandan bu zamana kadar kaç günlük Toplu para alırım cevaplarsanız Şimdiden teşekkür ederim herkese

Ben mi gideceksin dediler Evet ben gideceğim dedim polis eşliğinde gitmeyeceğiz Hakime ben gideceğim dedim tamam dedi raporu aldıktan sonra ne zaman vasi kararı alabiliriz ve bu rapordan sonra bize soru soracaklar mı Ondan sonra ne olacak rapor çıktıktan sonra ne olur Teşekkür ederim
Mahkemeye başvuru sonrasında karakoldan arayacaklar karakol size hastaneye kurula gitmek için evrak verecek o evrakla heyet hangi günler araştırın öyle gidin sağlık kuruluna başvuru yapacaksınız geçen sene 1.250 ile 1500 TL arasında ücreti vardı vezneye ödeme yaptıktan sonra sırayla heyetteki doktorları geziyorsunuz bittikten sonra dosyayı kurula bırakıyorsunuz yalnız kaç oran aldığını söylemezler mahkemeden ögrenebilirsiniz sonuçlar gün içinde sulh hukuk mahkemesine gider mahkeme siz olmadan hastaneden gelen rapora göre duruşma yapar karar verir yani ev adresine karar bilgisi ptt ile gelir 15 gün sonrasında vasi olmasına engel teşkil etmeyen kişi vasilik belgesini alabilir

Şimdi 04 04 2025'e gün verildi bitkim de raporu alsak bile bugün de mi olacak karar verilecek bir de biz evrakı elden aldık Biz o günmü yoksa Posta yoluyla hemen gönderirler mi vasi kararını

Şimdi 04 04 2025'e gün verildi bitkim de raporu alsak bile bugün de mi olacak karar verilecek bir de biz evrakı elden aldık Biz o günmü yoksa Posta yoluyla hemen gönderirler mi vasi kararını
Vasi kararını önce PTT ev adresine getirir sonra siz mahkemeye gider vasi kararını alırsınız başka yolu yoktur mahkeme 04 04 e gün vermiş o gün duruşma yapılacak 3 beş gün sonra PTT karar sonucunu getirir

Vasi kararını önce PTT ev adresine getirir sonra siz mahkemeye gider vasi kararını alırsınız başka yolu yoktur mahkeme 04 04 e gün vermiş o gün duruşma yapılacak 3 beş gün sonra PTt

Arkadaşlar yani hastanede ücret Ödeyeceğiz mi ya bilgisi olan varsa mutlaka yazsın Prosedür olarak Zaten normal gelip geçeceğiz Evet doğrudur saygılar
Evet ödeyeceksiniz geçen yıl 1250 TL ile 1500 tl arasındaydı zam gelmiş olabilir tavsiyem yanınızda 2000 TL bulunsun

Arkadaşlar merhaba, edevlette son ödeme tarihi aralıkmı ocakmi yaziyor sizlerde ?
Bosandim, ailemin yanina tasindim, ise girdim degisen bilgilerin yer aldigi evraklari duzenleyip ilettim sosyal hizmetlere, 2 hafta icerisinde eve kontrol icin gelicez dediler 1 ayi gecti gelen giden yok, maas kesilirmi acaba.. Eve giren gelirin altinda kaliyor kisi basina dusen gelir toplami, emin olamadim bu durumda

Geri