Raporunuz düşük çıktıysa sisteme otomatik düşer ve bakım kesilirBenimde kayıt getirilemedi yaziyor kesildi sandim bir an .. bizimde raporumuz yenilendi gecen ay hala yeni raporu getirmedim bi sorun olurmu acaba 1 ay falan olcak yeni raporu alali ama ögv yaziyor raporda, eski rapora gore hafif verildi raporumuz maaş kesilirmi acaba arkadaşlar .. kizim atipik otizmli 13 yasinda hafif duzeyiz
Şimdi baktim rapora çocuk psikiyatri kanaati orta düzey özel gereksinimi vardir olarak yazilmiş yinede kesilirmi acaba ?Raporunuz düşük çıktıysa sisteme otomatik düşer ve bakım kesilir
Düşük çıkan rapora itiraz edebilirsiniz
Bakım maaşı rapor oranı %90 ve üzeri için veriyorlar genelde ögkv 90 ve 99 arası düzeyde ögv daha düşük düzeyde o yüzden maaşınız kesilebilir itiraz edip yeni rapor alabilirsinizBenimde kayıt getirilemedi yaziyor kesildi sandim bir an .. bizimde raporumuz yenilendi gecen ay hala yeni raporu getirmedim bi sorun olurmu acaba 1 ay falan olcak yeni raporu alali ama ögv yaziyor raporda, eski rapora gore hafif verildi raporumuz maaş kesilirmi acaba arkadaşlar .. kizim atipik otizmli 13 yasinda hafif duzeyiz