2026 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

ınternetten halk bankasına gırdım sıze aıt bır vadesız tl hesabı bulunmamaktadır dıyor
galıba ayın 15 ınde bakanlık hesap acarak yatıracak o sekılde olması lazım yoksa hesap açık 0 tl yazardı

sımdı hesap aç dersem hesap açar ama bu kendı kendıme bır vadesız hesap acılısı olur
demek ıstedıgım kendı kendıme bır vadesız tl hesap aç demedıgım ıcın bu sekılde gorunuyor
yanı bakanlıgın hesabı acık olsaydı o hesap acık gorunurdu
bu durumda bankada sızler kendı kendınıze bır hesap acılısı yapmıssınız

ziraatte de oyleydı yanı kendı hesabınız 5001 ıle bıterken bakanlıgın actıgı hesap 5002 dı.2 hesap acıktı

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260113-010700.png
    Screenshot_20260113-010700.png
    471.5 KB · Görüntüleme: 53
sımdı hesap aç dersem hesap açar ama bu kendı kendıme bır vadesız hesap acılısı olur
demek ıstedıgım kendı kendıme bır vadesız tl hesap aç demedıgım ıcın bu sekılde gorunuyor
yanı bakanlıgın hesabı acık olsaydı o hesap acık gorunurdu
bu durumda bankada sızler kendı kendınıze bır hesap acılısı yapmıssınız

ziraatte de oyleydı yanı kendı hesabınız 5001 ıle bıterken bakanlıgın actıgı hesap 5002 dı.2 hesap acıktı
Ahmet abi ben bankaya gittim aile kartını aldım. Bana netten görünmüyor dedi. Halk bankasına girdim. Hesabınız yok diyor. Aile kartını bankamatikte denedim hesap görünüyor. Gişe memuru bana bunun uygulaması yok dedi. Ama bazıları görünüyor dedi. E devletten mevduat hesabı yazın. Adınıza olan hesaplar çıkıyor. Halkbankası da cıkıyor bende önceden yoktu. Ama uygulamada hesabınız yok diyor. Blokeli bir hesap anladığım kadarıyla

Bize söylenen ocak ayında halk bankasına yatacaktı bu akşam belli olur benim tahminim ziraate yatar biz aralık ayını alacaz

Ahmet abi ben bankaya gittim aile kartını aldım. Bana netten görünmüyor dedi. Halk bankasına girdim. Hesabınız yok diyor. Aile kartını bankamatikte denedim hesap görünüyor. Gişe memuru bana bunun uygulaması yok dedi. Ama bazıları görünüyor dedi. E devletten mevduat hesabı yazın. Adınıza olan hesaplar çıkıyor. Halkbankası da cıkıyor bende önceden yoktu. Ama uygulamada hesabınız yok diyor. Blokeli bir hesap anladığım kadarıyla

uygulama var gişe memuru acemı olmalı

ben uygulama yukledım sonra bakıcı kımlık no gırdım sonrada banka mesaj gonderdı onu gişeye verdım onlarda sısteme kaydettı

sonra gırıs şifresı geldı telefon uygulamadan şifre ile girdim

telefon no verdım mesajlar gelerek sısteme yuklettım...20 dakıka suruyor o yuzden yok demıstır

bu aksam para yattıgında resım ceker atarım

Demekki ondan bende hesap açık görünmüyor
Hesap açık olsaydı görünürdü şimdi belli oldu
Halk bank açtırıp.ziraati kapattıran varmıdır ki
Neredeyse ziraati kapattiriyorduk

Son düzenleme:
Geri