2026 Temmuz Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Arkadaşlar çok fazla bilgi kirliliği var, 18 yaş altı ve üstü iki engelli çocugum var engelli maaşı ve evde bakim aliyorum ikisindende,tek bir kart kullaniyorum. Yani 2.kart falan yok,arayıp teyit ettim. İsterse 5 çocuk olsun yinede tek kart yeterli

Arkadaşlar bir kez daha kesin bilgi olarak Temmuz 15'de yatacak olan Evde Bakım maaşlarının Ziraat Bankası üzerinden yatacağını belirtmek istiyorum. Aile kartını almayan veya kafasında şüphe olan arkadaşlara duyurulur. Halk Bank üzerinden yatacak diyen arkadaşlar olursa kendilerine bilgilerinin yanlış olduğunu belirtmek isterim.

Arkadaşlar bir kez daha kesin bilgi olarak Temmuz 15'de yatacak olan Evde Bakım maaşlarının Ziraat Bankası üzerinden yatacağını belirtmek istiyorum. Aile kartını almayan veya kafasında şüphe olan arkadaşlara duyurulur. Halk Bank üzerinden yatacak diyen arkadaşlar olursa kendilerine bilgilerinin yanlış olduğunu belirtmek isterim.
Kesin bilgi vermeniz için bir kaynak olması lazım kaynak yok sadece tahmin var zaten daha ayın 15'ini beklememiz gerekiyor o gün geldiğinde hangi bankaya yattığını zaten göreceğiz

Kesin bilgi vermeniz için bir kaynak olması lazım kaynak yok sadece tahmin var zaten daha ayın 15'ini beklememiz gerekiyor o gün geldiğinde hangi bankaya yattığını zaten göreceğiz
Hocam Formda bir çok iddaa oluyor hatta konu başlıkları Halk Bankası'na yatacak olan şu bu maaşlar vs diye veya evde bakım maaşları Halk Bankası'na yatacak diyen arkadaşlarımız da var onlara da bu uyarıyı yaptınız mı ? Evde bakım maaşları Halk Bankasına yatacak diyen arkadaşlarımla benim kesin bilgi Ziraat Bankası'na yatacak dememin ne farkı var kesin bilgi demiş olmam mı bu uyarıyı yapma gereği hissettiriyor...Benim amacım kimliği olmayan veya kafasında şüphe olan var ise onlara bu bilgiyi vermek bu kadar.

Merhaba arkadaşlar ben elektriği yatıramıyorum olmuyor linkten aboneliğimi onayladım yaptırabilir varmı

Geri