Evet ötv indirimli aldikötv indirimli aldığınız araç mı
Evet ötv indirimli aldikötv indirimli aldığınız araç mı
ama ötvli olanlarda fatura maddesi yazıyor atıyorum ederi 1 milyon araç 120 bölünce zaten kimse alamazEvet ötv indirimli aldik
Valla aracın fatura fiyatı 463 bin TL idi kasko değeri 690 felan çıktı bunu da bölünce 120 ye 5.500 gibi bir rakam çıktı. Her ay aylık gelire eklenecek dedi. Eskiden araç alım satım daki farka bakiolardi bu sistem çok saçma. Araba gelir değil gider sağlıyor. Hemde engelli bir bireye sahip aileler için lüks değil ihtiyaçama ötvli olanlarda fatura maddesi yazıyor atıyorum ederi 1 milyon araç 120 bölünce zaten kimse alamaz
Belli oldumu kişi başına düşen gelirAsgari ücretle birlikte hane başı gelir kriteri de değişiyor ama
Asgari ücretin 3 te 2 si yani yeni asgari ücrete göre 7500 felan yapio sanırım. Yöneticiler yazar tam rakamBelli oldumu kişi başına düşen gelir
şimdi eski yeni fark etmez kasko bedelini 120 böleceksin ve çıkan tuttar sana gelir olacak eklenecekYani nasıl hususi araba Zaten otv indirimi ile engelli adına alınmış ticari arabaları sanırım getirine bakiyorlardı şimdi ne değişti
Eskiden de böyleydi ama bunlar anlamazlar her şeye muhalefetlerArabanın kasko.degerinin 120 de 1 i gelir hanesine her ay eklenecek
Bazılarınınki laf olsun Torbalı olsun işte Sanki asgari ücret yükseliyor da gelir kriteri yükselmiyor bunlar bu kadar nankör yaAsgari ücretle birlikte hane başı gelir kriteri de değişiyor ama
120 de 1 ini hesablayin kasko değeri ne kdr cikiosa o fiyatı aylık gelir hanenize ekleyin. Eğer gelir kriterinizi aşmazsaniz kesilmez. Bizde yeni aldık yeni bildirdik bu şekilde söylendi.Bu nasıl iş o zaman zamanında deseydiler veya engelli için araba alırsanız maaş kesilir diye bildiri yapsaydınız bizde almazdık.zaten iki yılı var bitmesine bekliyoruz zamanı dolsunda satalım şu borçlardan kurtulalım.2019 da alınan bir Honda civit lüks arabaya giriyor heralde.benim maaş gitti desenize evde 5 kişiyiz tek serbest çalışan var fakat SSK yatırıyoruz bilen biri birsey söyleyebilirim?benim maaş ta kesilirmi
Teşekkür ederim120 de 1 ini hesablayin kasko değeri ne kdr cikiosa o fiyatı aylık gelir hanenize ekleyin. Eğer gelir kriterinizi aşmazsaniz kesilmez. Bizde yeni aldık yeni bildirdik bu şekilde söylendi.