50 Gündür engelli maaşım bağlanmadı?

Arkadaşlar Engelli Maaş Başvurdum 50 gündür sonuc bekliyorum Ankarada Arkadaşim benden once engelli maaş almis ben Nevşehir Yazıyorum 50 gun oldu e devlet eski bilgilerim yaziyor Mersinde yeşil kart 1 haftada almiştim gelir durumum duşuk Nevşehir taşındıktan sonra başvurdum maaş için eve gelmisler kardesim evde idi şuan Evde yok Dedesine bakıyor demis vakif gittim sordum başvurun duruyor bekle diyorlar çok üzün sürmedimi

Müracaatlar,Sydv nın yoğunluğuna göre değişiyor. E devketten takip edin, isterseniz 144 den bilgi alabilirsiniz

Müracaatlar,Sydv nın yoğunluğuna göre değişiyor. E devketten takip edin, isterseniz 144 den bilgi alabilirsiniz
Bugün gittim hocam bu Nevşehir nasil bir yer kadın bana dediki biz senin adres geldik artık kime geldilerse yanlis adrese gitmişler onlarda yok öyle biri burda yaşamiyor demis başvurun iptal olacak yeniden başvur dedi bende sizi cimer şikayet ederim dedim ilk başvuruyu ben ikametgah adresimi verdim öyle basvurdum dedim sonra tamam dedi haftaya oraya geliriz dediler hocam sacmalik ustune gitmesem beni yollayacak

Geri