60 Adet kitap hediye edilecektir

Halil Yılmaz

Yönetici
Yönetici
Site yöneticisi not:

1 Temmuz 2013 tarihi itibariyle çekiliş yapılmış çekiliş ayrıca videoya alınmıştır. Şanslı üyelerimizin adları ve video aşağıdadır...

Kitap kazanan Engelliler.gen.tr üyeleri

1 - berkay10
2- EnemyHunter
3- deli_sevdamsın34
4- Merve Özdemir
5- majirel
6- denniss

ÇEKİLİŞ VİDEOSU

Merhaba arkadaşlar,
Daha öncede yüreği güzel kitap dostlarımız bağışıyla tarafımızdan yapılan kitap bağışlarına, yine aynı şekilde yüreği güzel bir kardeşimizin (cenap ) 60 adet kitap bağışıyla devam ediyoruz.

30 adet dünya klasiği ( Balzac, Tolstoy, Puşkin vb gibi) 30 adette şiir kitabı hediye edilecektir. Kitaplar 10 lu paketler halinde 6 Engelliler.gen.tr üyesine kargo yoluyla gönderilecek kargo bedeli ALICIYA AİT OLACAKTIR. Tahmini kargo bedeli 10-15 tl civarıdır.

Kitap isteyenlerin konu altına yazmaları yeterlidir. Hangi üyemizin kitap kazandığı Çekiliş Aracı | WM Aracı üzerinden yapılacak çekilişle belirlenip, çekiliş ayrıca videoya alınıp sitede yayınlanacaktır.

Çekiliş tarihi: 1 Temmuz 2013

Son düzenleme:
hem kütüphaneye üyeyim hemde kitap alacak kadar ekonomik olanağım var; başkasının hakkını gaspetmemek için ben istemiyorum..
bağışçı arkadaşa ve aracı olanlara teşekkürler..

Çekilişler konusunda pek şansım yoktur onun için istmiyorum... :)
Gerçekten okumak isteyipte ulaşamayan arkadaşlara çıkar inşallah.

Selam Arkadaşlar ,

Sitemizde böyle bir çekilişin düzenlenmesi ve kitap okuma alışkanlığının kazanılması yada arttırılması adına ne güzel bir faaliyet başta sayın yöneticim olmak üzere bu aktivasyonu düşünen, kitap bağışlayan ve çekilişe katılmak isteyenleri kutlarım. Benim şansım yok , bana çıkmaz demeyin herkese çıkabilir :)

Çekilişe katılan tüm üyelere bol şanslar diliyorum.

Geri