Kadınlar Nasıl Erkek İster?
Aslında erkekleri anlatmak kadınlara göre çok daha basit. Yani bu makale o kadar uzun sürmeyecek demektir bu. Bi kaç kalın kriter vardır, tamam. Detayı yoktur yani o kadar fazla erkeklerin. Neyiz biz diye düşünüyorum bazen ya, gelişmemiş prototip robot gibiyiz ve sanki kadınlar bizden daha gelişmiş bir sınıf gibi. Sorumuza gelelim, kadınlar nasıl erkek ister?
Korunma Hissi
Kadınların doğal genetiğinden kaynaklanan bir durumdan öte gelmiş, ve zamanın akışına göre birazcıkta körelen bir duygudur. Bazı feminist duygulara sahip olan kadınlar “ben kendi kendimi” korurum dese de, kadınlar bir erkeğin onu koruduğunu biliyorsa gerçekten mutlu olurlar, huzurlu olurlar.
Yani erkekler, eğer ortalıkta ben erkeğim diye geziyorsanız köpekten kediden böcekten yılandan korkmayacaksınız. Kız arkadaşınız “ay dağ aslanı ve gergedan sürüsü!” dediği anda ondan önce koşmaya başlamayacaksınız, “onlardan mı korkuyosun?” diyeceksiniz. Sonra da büyük ihtimal öleceksiniz. Erkek olmak bunu gerektirir, yeri geldiğinde öleceksiniz baylar.
Romantizm
Kadınlar, romantizmi sever. Genelleme yapmayacağım, HEPSİ sever. Fakat cıvıtmanında bi manası yok. Sürekli “aşkım aşkım aşkım bebeyim bebeyim bebeyim” diye papağan gibi gezmeniz gerekmiyor, kurduğunuz her kelimenin başlangıcınde “aşkım” demeniz gerekmiyor. Bu romantiklik değil gerizekalılık oluyor, ve anında soğuma sebebi olabilir. Tabii kız arkadaşınız bu cıvıklıktan hoşlanıyorsa -ki kadınlar o kadar aptal değildir- sorun yok.
Ama bir erkek olacaksanız, sevgilinizin doğum gününü, yıl dönümünüzü ve hatta ay dönümünüzü dahi bileceksiniz, 2-3 ayda bir de “bu gün bilmem kaç bininci günümüz” diyeceksiniz, kadına onu önemsediğinizi hissettireceksiniz.
Kadın önemsendiğinin hissettirilmesini ister. Yani çiçek alma konusuna gelirsek, bazı özel günlerde alın. Her gün almayın abi, kadın bi iki hafta boyunca mutlu olur ama sonra der ki “lan bu çiçekleri nereye koyucam ev börtü böcek doldu gerizekalı”, yani bu iş böyledir. Ha bu arada, 1 yıl boyunca çiçek almamışsanız durduk yere çiçek almayın sakın. “Aldatıyomu beni aceba?” diye nereden geldiğini bilmediğim salak sapık düşüncelere kapılabiliyorlar, bunu biz anlayamıyoruz. Kadınların beyni bizden daha karışık, demiştim ya.. onlar bizden bir sınıf yukarıda..
Kas mı Göbek mi?
Erkekler, bu soru can sıkıcıdır evet. Bakın, fazla kas kadını iğrendirir. Fazla göbekte çekici olmaz, yani kadın size gelip “gel sen bakim” demez büyük ihtimalle, tabi onu sürekli sevindirmiyorsanız ve mutlu etmiyorsanız. İdeal olan iki seçenek vardır, hafif kas ve hafif göbek.
Şimdi açıklayayım;
Hafif Göbek: Giyilen eşyalar üzerinden kendini belli etmez, aslında ne kastır ne göbek. Karın çok sıkılırsa hafif kaslar belli olabilir. Hafif göbek bir çok kadının tercihidir, kası itici bulan çok kadın olması nedeniyle. Ama baylar bakın, hafif göbek diyorum. Şu an oturduğunuz yerde göbeğinize bir bakın, oradan bir dağ çıkıyor gibi ise hiç “ben hafif göbekliyim yhaa .s” demeyin.
Hafif Kas: Karın kasları sürekli belli olmaz. Hafif kasıldığında belli olur, fakat sanki karından çıkan 6 adet taş varmış gibi değil. Hafif belli olur, gerçekten kas gibi yani. Bu işi abartanlar var, hayır baylar. Fazla kas iyi değildir, kas iyidir ama fazlası iyi değildir. Vücudunuzdan başınızı göremeyen kadın sizi ne yapsın? Elinizi tutarken elinin kırılacağını hisseden kadın sizi ne yapsın? Anlıyormusunuz?
Anlayışlı Olunmalı
Erkekler, anlayışlı olun. Tamam kıskançlık da olmalı, ama…
-“Sen napıyosun? Şort değil mi o? Çıkar onu hemen!”
+”Hayatım evdeyiz!”
-“Pencereler var!”
+”Perdeler kapalı!”
-“Gölgen yansıyo!”
Ara Sıra Garip Sürprizler Yapılmalı : Kuaför
Bir gün kız arkadaşınızı dışarı çıkarın, ve onu çok iyi bir kuaförün önüne gelerek “Serbestsin.” diye bırakın. Muhtemelen donup kalacaktır, kadınlar kuaförleri sever. Ve muhtemelen 5.000₺ ödeyip çıkacaksınız o gün. Kız arkadaşınızın saçına baktığınızda ise 3cm kesildiğini göreceksiniz, evet. Saçlarına yapılan şeyleri biz anlamıyoruz. Zeka kapasitemiz yetmiyor. Şunu bilin, kadınlar saçlarına çok değer verir.
Cinsellik
Bu konuda fazla bir şey yazmayacağım, ama erkeklerin sürekli sadece kendini düşünme sorunu kadınların en sevmediği sorunlardan biridir. Bilinmeli.
Küçük Sürprizler
Bir sabah kahvaltıyı siz hazırlayın, bir gece dışarıda yemek yiyin, bir gece bi konsere gidin, hatta bir gün ansızın iki uçak biletini gösterip “akşam milanoya gidiyoruz” diyin. Bir kadın, şaşırtılmayı daima sevmiştir. Kadını şaşırtırsanız o da sizi şaşırtır. Unutmayın, kadına verilen karşılıksız kalmaz. Kadın adaletlidir.
Not:
Kadın diyorum, kadın. Şu dünyada kadın olmayı beceremeyenlerden bahsetmiyorum, gerçek kadınlardan bahsediyorum, haberiniz ola.