sosyal kartla atmden çekeyim dedim atm de para yoktu bende içeri girdim gişeden parayı aldım...Can bey hayırlı akşamlar bankamatikten mi çektiniz acaba ?
sosyal kartla atmden çekeyim dedim atm de para yoktu bende içeri girdim gişeden parayı aldım...Can bey hayırlı akşamlar bankamatikten mi çektiniz acaba ?
cuma günü alacaksınız kardeşim tc son rakamı 8 olanlar benimde sekiz oldugu içinHocam tc sonu 8 benimde varmı ilgisi bilmiyorum
şimdi karta baktım ama yatan bişey yok. E devlette görünüyor. Ama kart boş
timsah kardeşim sen yarın çekersin tc 8 olanlar sonu biz aldık diyorlarBenim 6 bende cekemedim
sende sağol kardeşimInşallah kardesim sağol
aynen kardeşim halen hesapta yok aile destek ödemesi bugün ayın 12 si oldu
Hesaba gecen hangi ödemeBenimkide hesapa gecmis
İmkansız yapmazlar normal paraları bile yatırmıyorlarHerkes CİMERE yazsın en az emekli maaşı kadar maaşımız Yükseltilsin diye CİMERE yazın burada kuru kalabalık yapıyorsunuz maaşımız şöyle olsun böyle olsun diye boşuna buraya yazmayın CİMERE yazın seçimden önce belki biz engelliri duyarlar herkes CİMERE yazsın sesimizi Cumhurbaşkanına duyuralım
Yarin yatar inşallah gardaşımTc si 6 olanlar yattimi acaba benim kartta yine yok ptt kuruma girilmiyo
Siz genede CİMERE yazınİmkansız yapmazlar normal paraları bile yatırmıyorlar
hangi bankaya aktarma yapıysan o bankanın müşteri temsilcisini ara yada ptt müşteri hizmetleri durumu açıkla kardeşim kaç defa yazdık burdan aktarma yapmayın diye başka hesaba2 gündür ptt kurumdan hesabıma para aktardım gelmedi ne yapmalıyım bilen var mı acaba
timsah kardeşm buğün çeken lazımdı aile destek ben çektim en sonundaInşallah yatar
rica ederim kardeşimEvet kardesim sağol bende az önce gittim şükür yatmış herkese hayirli bayrsmlar