Yok hic bir sey yapmadilar evine git edevletten takip et dedi müdüre hanımGss güncelledinizmi vakıfta haykolik bey yoksa güncellemeye gerek yokmuymuş otomotik mi düzelecek.
Yok hic bir sey yapmadilar evine git edevletten takip et dedi müdüre hanımGss güncelledinizmi vakıfta haykolik bey yoksa güncellemeye gerek yokmuymuş otomotik mi düzelecek.
Tşk ederimkardeşim yukarıda yazdık sydv git günlemeyi yaptır işini şansa bırakma derim
Siz adana galiba bende öyleYok hic bir sey yapmadilar evine git edevletten takip et dedi müdüre hanım
Evet adana yüreğirTşk ederim
Siz adana galiba bende öyle
Az önce seyhanla görüştüm gelmeyin bişey de yapmayın dedi. 15 20 güne düzelir dedi.Bende yüreğir sosyal yardimlasmaya gittim müdüre hanımla gorüştüm buraya gelmene gerek yok murat bey dedi memur arkadaşlar inceleme yapıyor dedi bu ay bakanlik ödemeyi durdurdu dedi
Bidahaki ay alıcaksınız çünkü bendede aynı oldu geçen ay alamadım bu ay söylentiye göre çift maaş alıcakmışımPara verilecekmi
veli kardeşim geçen ay raporların süresi doldugundan sonrasında uzatılmış diye söylendi bir çok arkadaşımız engelli aylıgını alamamıştı tabi alanda oldu 144 ve sydv gittigimizde 2 aylık birden alacaksınız denildi agustostaBidahaki ay alıcaksınız çünkü bendede aynı oldu geçen ay alamadım bu ay söylentiye göre çift maaş alıcakmışım
Merhaba Öyle deniliyor bende görüştüm.Bidahaki ay alıcaksınız çünkü bendede aynı oldu geçen ay alamadım bu ay söylentiye göre çift maaş alıcakmışım