bazan bakıyorum bazı engelli arkadaşlarım kardeşlerim sanki devlete pirim yatırmışşş devlet için yıllarca emek sarfetmişşş devlette kendisine maaş vermek zorunda gibi konuşmalar oluyo

ya devletimizden milletimizden ALLAH razı olsun binlerce kez birde böyle bir laf veya buna benzer bir kelime söylendiği zaman cevaplarıda şu şekilde babasının parasınımı veriyo

ya devlet vermezsse vermezz ne zorunluğu varr tutar neyapar derki mesela tamma kardeşim engellsin madursun al sana ya sadece evde bakım maaşı yada 2022 engelli maaşı 2 sindin birisini verir çekilir diğer taraftan birde daha biz engellilerin diğer taraf masraflarıda var

medikal olsun hastahane olsun rehabilitasyon merkezleri olsun aklıma gelenler bunlar dahada var devlet babanın bizlere verdiği başka yardımlar onlarıda dillendirmiyorum daha şimdi dönelim engelli birey tarafından bakalım ne yapmış engelli bu güne dek devlet millet için ' 0 ' kocaman sıfır

birde başka bir savunma tarzımızda var e kardeşim devlet iş versin biz yardım istemiyoruz

valla ne yalan söyleyim hemen hemen 4 5 senedir engelliyim engelli ortamındayım şidiye kadar tanıdığım tüm engelliler bakıyosun ufacık bir iş hatta emek bile istemeyen işi yaparken suratı 40 karış of pof larıda ayrı

hıııı birde uutmadan biz engelliler in sırtından haksızca kazanç elde etmeye çalışan kurumlar bireyler de ayrı bir konu el insaf be yahuu el insaf neyse şimdi bu yazımı okuyan bazı arkadaşlar benim için farklı düşüncelere bürünebilir

yinede ben şimdiden söyleyim şimdiki yazılarımın bu şuanki yani bu başlık altında yapılan yorumlarla uzaktan yakından alakalı değildir sadece anlattıklarımı bu kanu altına yaıştırdım yazdım hepsi bu birde ALLAH devletimize milletimizi korusun razı olsun kurban olduğum ALLAH devletimizden milletimizden partizan asla olmadım olmamada beni parti parti başkanı sol sağ arka ön ilgilendirmez insani yönü ilgilendirir ve mantıklı olarak bakıyoum recep tayip erdoğan şimdiye kadar gelmiş geçmiş en babacan insandır engelliler için mantıklı düşünecek olursak adam resmen engellileri göz bebe yaptı insanların öncesinde kendi öz mü öz engelli evlatlarına bakmayan insanlar ahırlara zincirleyen mahluklar engellisini eve kapatan insancıklar engellisini şimdi ama neredeyse engelli birini kaçırıp fidye bile isteyecek durumda engellilerin maddi durumları

valla ben kendim ce yarumumu yapim gerçekten ALLAH RAZI OLSUN DEVLETİMİZDEN MİLLETİMİZDEN HAKLARINI HELALAL EDERLER İNŞ BİZ EBGELLİLERE kapatılacak olanb reha bilitasyonlarda engellilere kötü davranılan rehabilitasyonlar sırf biz engellilere hak ettiğimiz gibi kaliteli ve daha iği bir hizmet vermeleri adına atılan bir adımdır neyse tüm arkadaşlaımı saygıyla selamlıyor sağlıcakla ve ALLAHA emanet olun diyorum.