S sudem34 2 Ara 2022 #1 Arkadaşlar bir sorun olacak aralık ayı hasta alt bezi ödemesini alan varmi dün ptt ye gittiğimde yatmamış görünüyordu ödemeyi alan varmi acaba
Arkadaşlar bir sorun olacak aralık ayı hasta alt bezi ödemesini alan varmi dün ptt ye gittiğimde yatmamış görünüyordu ödemeyi alan varmi acaba
A alparslan bey 2 Ara 2022 #2 sudem34' Alıntı: Arkadaşlar bir sorun olacak aralık ayı hasta alt bezi ödemesini alan varmi dün ptt ye gittiğimde yatmamış görünüyordu ödemeyi alan varmi acaba Genişletmek için tıkla ... Bugün yatmis
sudem34' Alıntı: Arkadaşlar bir sorun olacak aralık ayı hasta alt bezi ödemesini alan varmi dün ptt ye gittiğimde yatmamış görünüyordu ödemeyi alan varmi acaba Genişletmek için tıkla ... Bugün yatmis
M Musti baba 5 Ara 2022 #4 alparslan bey' Alıntı: Bugün yatmis Genişletmek için tıkla ... Artık banka ya yatıyor
O okatur 6 Ara 2022 #5 aynen annemin başvurusunu ben yaptım e devlet üzerinden bankanın iban noyu yazdım her ay bankaya yatırılıyor
aynen annemin başvurusunu ben yaptım e devlet üzerinden bankanın iban noyu yazdım her ay bankaya yatırılıyor