Article: Sakat Değilsin!

slm sevgi ben yazınızı bi arkadaşım vasıtasıyla okudum ve yorum yazdım kendisi size iletmemi istedi..çok merak ettim aynen kopyalıyorum(ya valla sonuna kadar okudum ama ben tamamen haklı diyemiycem neye sinirlendiğini hala anlamış deilim özür diliyorum bende anlama kıtlığı var heralde ..tam sağlıklı ideal bi insan olmasına rağmen zamdan o an haberi olan insan çok yada işyernde gülüşülen kavga edilen insan çok..İŞİTME ENGELLİ olanları neden bu kadar zır cahil tanımladığnı da anlamış değilim önemli olan insnaın kendini geliştirmesi he tv ayınları ok haklısınız belki bunun gibi bazı konularda daha ama neden yarım insan konumuna düşürülmüş ki işitme engelliler anlam veremedim ya ben okuduğumu anlamıyorum yada yazıda bi sorun var...tam işitme duyusunu yitirmiş insanlar yaşamakta zorlanıo olabilir tıpkı görmeyenler gibi bi yanı eksik evet ama en azından renkleri görebiliyorlar işitmeselerde kuşları denizi dalgalarını..körlerde duyduklarını göremiyolar die hayıflanıyor....bazen sağlıklı insanlar bile bi çok şeye hayıflanıyor..insanoğlu nankör kışın yazı yazın kışı arar..anlmış değilim neden bu kadar mutsuzluğa gark etmiş bu işitme engelli dostlarımızı benim oğlumda öyle evet ben ilk öğrendiğimde dünyam başıma yıkılmıştı bunu i bilenlerdensin onur senin başını çok ağrtıttım yüzmeye veremiycem halk oyunlarına vb. demiştim sen de bana önce güven demiştin herşey için bi çıkış yolu var en azından çaresi var ameliyatla olsa da duyacak..şimdi bu karamsarlık ne?İNSAN YERİNE Mİ KONMUYOR İŞİTME ENGELLİLER NE YANİ SAKAT VASIFINI ÖZÜRLÜ VASIFINI ÜZERİNİZE GİYDİRMEDİKLERİ İÇİNMİ ÜZGÜNLER...YOKSA AĞIR ÖZÜRLÜ DURUMUNA GİRMEYİP ARAÇ ALIMLARINDA ÖTV İNDİRİMİNDEN FAYDALANMADIKLARI İÇİNMİ?...BEN DE GALİBA SORUN YA YAZILANLARI ANLAMIYORUM OKUDUĞUMU YANİ YADA YAZI DA Bİ ACAYİPLİK VAR...)

Geri