Article: Senin Cinselliğin, Senin Bedenin, Sorun Etmeyi Bırak Artık!

engellilik ve cinsellik adına yazılmış güzel bir yazı..
konu başlığı insanlara vermek istediği mesajı açık ve net bir dille veriyor.. ''senin cinselliğin, senin bedenin, sorun etmeyi bırak artık..!''

bedenini olduğu gibi kabullen.. engeline rağmen kendini sev.. çok sev.. engelini sev..!!! (ben sol bacağımı seviyorum.. çok hemde..!) utanma, sıkılma, engelliyim diye..!!! bir insanın yaşaması gereken her şeyi yaşa.. yaşayabildiğin ölçüde..!!! engelinin sana ''engel'' olmasına izin verme..!!! başkalarının seni olduğun gibi, ''her şeye rağmen'' kabul etmesini sağla..!!! engelin cinselliği yaşamana ''engel'' olmasın.. yaşayabildiğin ölçüde yaşa cinselliği..!!!

(en büyük cinsel organ beyindir.. bir öpücük, bir dokunma cinselliktir..!) ''her şey beyinde başlar ve beyinde biter..!''

(cinsel organlar denildiğinde akla penis ve vajina gelir ve toplumda cinselliğin penis-vajina birleşmesinden ibaret olduğuna dair yaygın bir yanlış inanış vardır.. oysa ki en büyük cinsel organımız beyindir, çünkü cinsellikten alınan haz tamamen duygularımız ve düşüncelerimizle bağlantılıdır.. penis ve vajina figürandır, baş rol oyuncusu beyindir..!)

benim cinselliğim, benim bedenim, sorun etmeyi bırakıyorum artık..!!! engelsiz insanlar; benim cinselliğimi, benim bedenimi sizde sorun etmeyi bırakın artık..!!!

Geri