Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende birini çok ama çok seviyorum kendisi engelli ve ikna edemedim evlilik konusunda kendisini diyor ki bana senin önünde engelimle engel olmak istemiyorum diye ama ben onu o şekilde gönül gözümle sevdim herşeyi aşabiliriz dedim inş. evlilik teklifimi kabul eder. ve sizlerede mutluluk dilerim çok sevindim inş. darısı başımıza....
ÇOK Duygulandım gercekenden benım de yakında nişanım var ıkımızda özurluyuz işitmeden yaş farklarımzı da var ama gercekden ınsan sevınce herşeyı aşıo aylar oldu severek ısteyerek evlenmek istedık başka dılde aşk fılmı gıbı aslında başka hayatlar farklı bakışlar var allah sevenlerı tez zamanda kavuştursun
Evlenene kadar kolay asıl ondan sonrasi mesele.Allah aşkından başkası yalan doğru olsa ne tanidiklarim asktan intihar noktasina gelip evlendikten sonra birbirinden nefret edip ayrilanlar.