Article: Tüm Engelleri Yok Sayan Bir Aşk Öyküsü!

kim karşı çıkmış yaa adamın kararına nasıl saygı duymazlar. istediğiyle evlenir ve çokta güzel olmuş ömür boyu mutlu olsunlar inşallah

bende birini çok ama çok seviyorum kendisi engelli ve ikna edemedim evlilik konusunda kendisini diyor ki bana senin önünde engelimle engel olmak istemiyorum diye ama ben onu o şekilde gönül gözümle sevdim herşeyi aşabiliriz dedim inş. evlilik teklifimi kabul eder. ve sizlerede mutluluk dilerim çok sevindim inş. darısı başımıza....

ben engelli bir bayanla evlenmek isterdim çünkü beni benim gibi biri anlar ama herkesin tercihi farklıdır saygı duymaklazım

ÇOK Duygulandım gercekenden benım de yakında nişanım var ıkımızda özurluyuz işitmeden yaş farklarımzı da var ama gercekden ınsan sevınce herşeyı aşıo aylar oldu severek ısteyerek evlenmek istedık başka dılde aşk fılmı gıbı aslında başka hayatlar farklı bakışlar var allah sevenlerı tez zamanda kavuştursun

Maşallah çok yakışmışlar. Allah kimseye sevme engeli vermesin, diğerleri aşılabilir ama kalbinden engelli biriyle evlilik yürümez. :)

Ama.ben de engelleyim.ama ben.engelli bi bayanla evlenmek isterim.şayet,allah izin verirse ve nasip olursa,

Evlenene kadar kolay asıl ondan sonrasi mesele.Allah aşkından başkası yalan doğru olsa ne tanidiklarim asktan intihar noktasina gelip evlendikten sonra birbirinden nefret edip ayrilanlar.

Geri