Aşk mı Para mı?

GülerAkköse

SMS Activated
Siz hangisini seçerdiniz ya da hangisi sizin için önemli?
ask-para.jpg

Ekli dosyalar

• ask-para.jpg
    ask-para.jpg
    21.1 KB · Görüntüleme: 557
bence aşk :) para bi şekilde az veya çok elde edilebilir ama aşk her kula nasip değil :D

para para para
PAra olmadan aşkın sürdürülebilirliği yok bence.
(Ama parası olan bir lady için en büyük aşık ben olurum :) )
Şaka bir yana Ben de helal para kazanacak kadar ticari zeka yok, o yüzden memur olmuşum. Bugüne değin Aşk dan da nasibime düşen bir Sukutu Hayal maalesef. :( Ne diyeyim; bunları okuyup yazanların bahtı açık olsun,

Kanatimce; ben şahsen bizzat kendim :) Para aşkı satın alabiliyorsa lütfen para olsun, yok aşk parayı sağlıyorsa aşk olsun :)

ya da şöyle olsun parayı lidyalılara geri iade edelim aşkı da erosun elindeki okla Eros'u vurarak imha edelim.

böylece ne aşk derdimiz olsun ne de para.

Para' nın satın alamayacağı hiç birşey yoktur, öyleki para için kendi ruhunu bile satan insanlarda çıkar karşımıza bazen..
Evet para yaşamımızda çok önemli bir faktör, soluk aldığın sürece para nın yeri azınsanmayacak derecede büyüktür..
Araç olmalı amaç değil, ama bazen öyle bir an olur ki kahretsin keşke paraya önem verseydim, duygularıma değil der insan..
İşte o yüzden para mı? aşk mı? sorusuna DOĞRU İNSAN diyorum..

Hoş kalın..

Evet doğru insan tanımı kişiye göre farklılık gösterir.. Kime göre ? Neye göre ? misali..
Tek bir örnek vermek gerekirse, tabi bu tek fakat bana göre içi hayli dolu bir örnek..
Benim doğru insan tanımım, ''kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkalarına yapma'' düşüncesini savunan ve uygulayan insandır..

aslında aşk en iyisi parayı zaten şu veya bu şekilde bulursunuz ama aşkı bulmak öyle kolay değil sonuçta aşkın yılbaşı özel çekilişi falan yok :D

günümüzde para aşk'tan biraz daha ön planda..mantık parayı tercih ediyor.benim tercihim aşk ve sevgiden yana egerki karşı tarafında düşünceside aşk ve sevgiden yanaysa ne mutlu bize..sevgi olduktan sonra para bir şekilde bulunur.

aşk kalbimi yakan volkan gibidir
en sevdiğim tatlı kazandibidir
leyla sev beni sokma müşküle
gel kaşık atalım iki tabak keşküle

:D

Geri