güz gülleri 7 Ağu 2013 #441 Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti. Sunay Akın
Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti. Sunay Akın
güz gülleri 7 Ağu 2013 #442 Yalnızlık soğuktur, o yüzden yakılır sevgiliden kalan bütün resimler. Ekli dosyalar 375077_581534961879373_1687970245_n.jpg 58.3 KB · Görüntüleme: 121
güz gülleri 2 Eyl 2013 #448 Kimse giremez yazıp astım kalbimin kapısına.. O, girip oturdu baş köşeye.. Güldü, Ben okuma bilmem ! dedi .
Kimse giremez yazıp astım kalbimin kapısına.. O, girip oturdu baş köşeye.. Güldü, Ben okuma bilmem ! dedi .
güz gülleri 5 Eyl 2013 #450 "Doğru insanı arayıp durmuş herkes aşık olmak için… Kimse uğraşmamış doğru insan olmak için." Ceyhun Yılmaz
"Doğru insanı arayıp durmuş herkes aşık olmak için… Kimse uğraşmamış doğru insan olmak için." Ceyhun Yılmaz
güz gülleri 9 Eyl 2013 #452 Bir otobüs aşkıydı belki bizimkisi, benim yolum son durak seninkisi 'müsait bir yer'di..." Murathan Mungan
Bir otobüs aşkıydı belki bizimkisi, benim yolum son durak seninkisi 'müsait bir yer'di..." Murathan Mungan
güz gülleri 10 Eyl 2013 #455 Dua ederken, ağlarken veya hayal ederken, gözlerimizi kapamamızın sebebi: En güzel şeylerin gözle değil, kalple hissedilmesindendir…
Dua ederken, ağlarken veya hayal ederken, gözlerimizi kapamamızın sebebi: En güzel şeylerin gözle değil, kalple hissedilmesindendir…
güz gülleri 11 Eyl 2013 #456 Olmuyorsa zorlama, Ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap. Çünkü güzel şeyler onları hiç beklemediğin an gerçekleşir. Márquez
Olmuyorsa zorlama, Ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap. Çünkü güzel şeyler onları hiç beklemediğin an gerçekleşir. Márquez
güz gülleri 12 Eyl 2013 #457 Sabret, Dev dalgalarla boğuşan o gemi Yanaşır bir limana Çoğalır gülmeye ayrılan zamanları ömrün Tüm renkler mavi olur..
Sabret, Dev dalgalarla boğuşan o gemi Yanaşır bir limana Çoğalır gülmeye ayrılan zamanları ömrün Tüm renkler mavi olur..
güz gülleri 14 Eyl 2013 #458 Halbuki tüy gibi hafif, kuş gibi latif olabilmeli insanın yüreği, ağırlıksız ve pak…
güz gülleri 15 Eyl 2013 #459 Gerçek başarı, gecenin karanlığında pencerene umudu çizebilmektir. Alexandre Dumas
güz gülleri 15 Eyl 2013 #460 Güneş gibi parlayan bir manayı size söyleyeyim mi? Ömür bin yıl da olsa, bir gün kadar kısadır.. Ekli dosyalar untitled.jpg 16.5 KB · Görüntüleme: 113