Tşkler halil bey aynen dediğiniz doğru.ben daha bir kere bakıcı maaşı aldım temmuzda inşallah 2. Alacağım.Şimdi bu durumu SHÇ e bildirseniz bir yığın kıl tüy isterler. Bildirmeseniz ve siz eşinizle birlikte anne babanınızın yanına gittiğinizde bir kontrol yapılıp durum fark edilirse o zamanda sorun yaşarsınız. Tam anlamıyla yukarısı sakal aşağısı bıyık durumu. Bu nedenle size net bir cevap veremiyorum. Bulunduğunuz ilde sık sık SHÇ yetkilileri gelip kontrol yapıyormu? Bazı illerde rutin olarak her 6 ayda bir kontrol yapılıyor sizin ikamet ettiğiniz ildede böyle bir durum varsa ona göre hareket etmenizi öneririm. Sadece bir öneri.
Tşkler. Anne baba yaşlı olduğu için her yıl 1 aylığına onları ziyaret edip geri dönüyoruz.zaten başvurum gecen ay onaylandı daha 1 maaş aldım.İkametinizi oraya almadığınız sürece sorun olmaz
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol mehmet bey bnde aynı düşüncedeyim.Yeni bağlandıysa sorun olmaz bildirmeden 1 aylıgına gidip gelin, zaten olası bi kontrol ancak 6 ay sonra olur o sebepten sorun yaşamazsınız, yeni bağlanmışsınız bildirmeniz halinde bir sürü ıvır zıvır işle ugraştırırlar sizi benimde önerim bildimeden gidip gelin