merhabalar şöyle bir sorum olacak biz 5 kişilik bir aileyiz babamın 1270 lira emekli aylığı benimde asgari ücret 1200 lira aylığım var toplam 2500 lira giibi bi gelirimiz var ve benim 2 tane zihinsel engelli kardeşim var sürekli ağır özürlü rapaoru var fakat erkek olan kardeşim kafa olarak çoçuk, şimdi erkek kardeşim herhangi bir işe girse nasıl olur iki kardeşiminde maşı kesilirmi yoksa tek işe giren kardeşimin maaşı mı kesilir
bide şöyle bi durum var bir ailede 2 tane engelli olduğu zaman 1 kişi fazla eklenip hesap yapılıyor diye biliyorum yani biz 5 kişiyiz 2 engellimiz olduğu için 6 olarak mı sayılıyoruz kardeşim işe girse dahi böyle mi hesaplama yapılıyor bilgisi olan arkadaşlar beni bu konu hakkında bilgilendirirmisiniz
bide şöyle bi durum var bir ailede 2 tane engelli olduğu zaman 1 kişi fazla eklenip hesap yapılıyor diye biliyorum yani biz 5 kişiyiz 2 engellimiz olduğu için 6 olarak mı sayılıyoruz kardeşim işe girse dahi böyle mi hesaplama yapılıyor bilgisi olan arkadaşlar beni bu konu hakkında bilgilendirirmisiniz