Bakıma muhtaç engellinin torunları kişi başı gelire dahil ediliyormu?

BEN ,eşim,babannem ve büyükbabam 2 tanede çocuğum aynı evde ikamet ediyoruz...babannem bakıma muhtaç raporuda var.eşim babanneme bakıcı olucak başvuru yaptık .ama benim çocuklarım gelir hesabına dahil edilmediği için maaş başvurumuz olumsuz sonuçlandı.bu konuyla ilgili bilgisiolan varsa lütfen yardım edermisiniz.kimle rgelir hesabına dahil oluyor kımler olmuıyor o başlıkdan anlayamadım.

bilmiyorum .konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen bizi aydınlatsın..yarın gidip konuşucam burdan net bir bilgi alırsam.ben hata yaptıklarını düşünüyorum.

bunu defalarca okudum ama anlayamadım .anlatablirmisiniz.ikinci kısımdamı değerlendırlmemiz gerekıyordu

Birinci bölüm; “üveyler de dahil olmak üzere bakıma muhtaç özürlünün kendisi ve kendisi ile birlikte aynı evde yaşayan; eşi, çocukları ile ana ve babası, çocuklarının eşleri, evli olmayan torunları, ana ve babasının ana ve babası, evli olmayan kardeşleri, eşinin ana ve babası, eşinin evli olmayan kardeşleri; kişi başı gelire dahil edilir deniyor. Dolayısıyla sizinde çocuklarınızın dahil edilmesi gerekirdi. İtiraz ediniz.

Biraz saçma olmuş ben dedeme bakıyorum torunuyum ve bir kardeşim daha var yakşaşık 2 yıldır maaş alıyorum

Geri