Gececi011 diye verdiğin twetter hesabı benim değil kaldiki ömrümde twetter kullanmadım benim nick gececi01 kaset kumpas müstehcen videolar konusunda deniz Baykal'a ve muharreme yapılan kumpaslardan iyi anlıyorsunuz ahlaksızlık sizin kaninizda var ben adres verecem sen yigitsen adres verirsin mert olursun ayrıca neden işi ahlaksızlığa ve kufure götürüyorsun
Ve Halil Yılmaz bu Yunan tohumu İzmirli leon35 gormezmi
Beni çok bulmak istiyorsan adana meydan mah milli gençlik vakfina gel bi kuran kerim ziyafeti dinle ben oradayim
Bu küfür ahlakinida bırak toplumun ve bayanların okuduğu ortam burası tıpkı chpkk zihniyeti gibi davranma bozuk pisikolojin dahada kötü olacak en son benim bildiğim bu yunani İzmir'den denize döktük de seni hangi ara unuttu dedelerin olimpios ama diğer deden Ekrem papalios var değilmi istanbiul belediye başkanı olup ta İstanbul'a hiç uğramayan
Ve Halil Yılmaz bu Yunan tohumu İzmirli leon35 gormezmi
Beni çok bulmak istiyorsan adana meydan mah milli gençlik vakfina gel bi kuran kerim ziyafeti dinle ben oradayim
Bu küfür ahlakinida bırak toplumun ve bayanların okuduğu ortam burası tıpkı chpkk zihniyeti gibi davranma bozuk pisikolojin dahada kötü olacak en son benim bildiğim bu yunani İzmir'den denize döktük de seni hangi ara unuttu dedelerin olimpios ama diğer deden Ekrem papalios var değilmi istanbiul belediye başkanı olup ta İstanbul'a hiç uğramayan
Moderatör tarafında düzenlendi: