100 yıl önce insanlar uçağa binmiyordu. 100 yıl önce röntgen cihazı yoktu MR cihazı yoktu. 100 yıl önce kadınlar tarlada doğum yapıyordu. Sen bu kafaya mı hizmet ediyorsun. İmkanı olan istediğini alsın. Kimse çalmıyor çırpmıyor haram yemiyor. Adamın parası varsa imkanı varsa daha iyisini talep etmesi sizi neden rahatsız ediyor anlamış değilim. Bu tavır bu tepki niye? Benim 100 liram varsa o kadar açılırım. Ancak bir başka kardeşime Rabbim 1 milyon nasip etmiştir helalinden. Ben niye o kardeşime diyeyim ki sen katıra bin. Veya 1989 model arabaya bin. Aksine mutlu olurum. Rabbim bana neyi nasip edecekse burada olan yüreği temiz tüm engelli kardeşlerime yüz katını nasip etsin inşallah. Kalbi temiz nefretle dolu olmayan tüm engelli kardeşlerimi ve ailelerini saygıyla selamlıyorum. Bu kadar hain olmayın. İnsanlara karşı azıcık iyi niyetle bakın. Birbirimizi sevelim. Benim burada olan hiçbir kardeşime zararım yok kötü düşüncem asla olamaz. Ama ben şimdi çıkıp desem ki ben 50 bin liralık arabaya biniyorum sende bin. Senin neyine yetmiyo 50 bin liralık araba desem bu hainlik olmaz mı? Yapmayın. Allah aşkına yapmayın. Şunu sakın unutmayın kardeşlerim. Biz Allahın kullarıyız ve o bizim niyetimizi kalbimizi çok iyi biliyor ve emin olun Rabbim kötü düşünen insana yardım etmiyor. Bakın ben size bir hadis yazayım " “Canım kudret elinde olan Allah’a yemin ederim ki sizler iman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız." Müslim, Îmân 93-94. Ayrıca bk.Tirmizî, Et’ime 45, Kıyamet 56; İbni Mâce, Mukaddime 9, Edeb 11
Benden küçük tüm engelli kardeşlerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benden küçük tüm engelli kardeşlerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.