Bu hastalıklarla vergi indirimden faydalanır mıyım?

Tolga 37

SMS Activated
Halil bey merhaba,

44 yaşımdayım, sağ böbregimden lezyon alındı ve patoloji raporumda kanserli hücre çıktı, diğer sol böbrek ise % 10 çalışıyor, 2 adet taş vardı sağdan operasyon geçirdim için o taşları da operasyon ile aldılar.
Bunun üzerine 3 yıldır ülseratif kolit hastasıyım ve sürekli ilaç kullanıyorum, bu durumda vergi indiriminden yararlanabilirmiyim.
Teşekkür ederim.
Saygılarımla.
 
[MENTION=17256]Tolga 37[/MENTION] Vergi indirimi ve diğer tüm engelli haklarından faydalanmak için rapor oranınızın en az %40 olması gerekir. Saydığınız hastalıkları dikkate aldığımda rahatlıkla bu oranda rapor alacağınıza inanıyorum.
 
Merhaba,

Başvurmu yaptım ve heyet günü verdiler mart ayına,üroloji %20 ,gastroenteroloji %30 ve onkoloji %20 verdi toplam % 70 oluyor,sormak istediğim bu oran üzerindenmi oran verilecek yoksa heyetin vereceği rapor farklımı olur?

Teşekkürler.
 
Teşekkür ederim, heyete girdikten sonra gelişmeleri tekrar buradan bildireceğim.
Sağlıklı günler dilerim herkese.
 
Geri
Üst