Ceza ve tevkifevlerine atananlardan istenen belgeler nelerdir?

Öncelikle atananlara hayırlı uğurlu olsun yeni görevimizde Allah bizi utandırmasın atanamayanlarda biraz sabır puanlar çok düşütü inşallah 2. atamalarda atanırlar.
Arkadaşlar güvenlik soruşturması sadece benimi ilgilendiriyor.Bu benim için çok önemli bilen varsa bilgilendirsin lütfen.
Syg.

Arkadaşlar bende c.ve.tevkif evl.van-erciş e atandım az önce Ankara merkezi aradım.direk komusyonla konuştum;kendilerine daha bilgilendirme gelmediğini önümüzdeki hafta c.v.t.ev.ne atananlar atandıkları ildeki adliyelerde komusyola görüşüp gereken bilgilendirmeyi verecekler ve internet sitelerinden yayınlayacaktır.

Arkadaşlar Niğde-C.V.T.Evlerine atandım. Atanan herkese hayırlı olsun.

Bugün niğde adliyesini (Adalet komisyonu)aradım. Daha yzı gelmedi, bilgimiz yok dediler. Size bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Ben Konya'da yaşıyorum. Belgeler açıklanınca, Niğde adliyesine belgeleri bizzat benim mi götürüp teslim etmem gerekiyor? yoksa bir yakınımla, örneğin babamla yollayabilir miyim? Bana bir sıkıntısı olur mu?

Teşekürler...

arkadaşlar bende bugün atandığım ceza evinin adliyedeki komisyonun henüz bize yazınız gelmedi dedi onun için birşey söyleyemem dedi bende 15 gün içinde evrakları teslim etmemiz gerekiyor dedim yapacağım bişey yok 2 gün sonra tekrar ara dedi daha güvenlik soruşturmamız olacak baya uzun sürecek heralde başlamamız :)

Arkadaşlar neredeyse bütün kurumların belgeleri açıklandı. Biryandan da 15 günlük süre gitgide azalıyor. İnsan bi problem olacak diye terettütde kalıyor. Ceza ve T.E.lerini aradım sonuç yok. Bu konuyla ilgili başka nereleri arayabiliriz acaba.

Namso42;
Arkadaşım sürenin bittiği yok .c.v.t.e.adalet.gov.tr adresinden belge için duyuru yapıldığı an başlayacak o yüzden rahat ol sıkıntı etme
Ankara merkez tel no: 0312 204 10 00 arayabilirsin.Bende cezaevlerine atandım.

Duyuru yapıldığında sürenin başlayacağını bilmiyordum. Gerçekten içimi rahatlattın derderbo. Teşekürler.

Sen hang ile atandın kardeş?

arkadaşlar lütfen açıklama olursa burdan yayınlarmısınız valla uyku uyuyamaz oldum bitap düştüm düşünmekden

Bugün C.V.T.E'yi aradım (0312 204 10 00). Beni başka biyere yönlendirdi. Fakat yönlendirdiği yer telefonu açmadı. Bu şekilde 3-4 kez denedim bi sonuç alamadım. Daha sonra bana 0312 204 14 56 telefon numarasını verdiler. Direk burayı arayın dediler. Sanırım bu yönlendirilen numarayla aynı. Sonuç olarak bu numarayı da 3-4 kez aradım ama açan olmadı. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Hiç değilse bilgi bari verseler şu tarihte açıklarız diye. Bu belirsizlik beni sitrese sokuyor. Bir bilgi edinen olursa lütfen paylaşalım aradaşlar. Teşekürler.

Namso42;
Arkadaşım sürenin bittiği yok .c.v.t.e.adalet.gov.tr adresinden belge için duyuru yapıldığı an başlayacak o yüzden rahat ol sıkıntı etme
Ankara merkez tel no: 0312 204 10 00 arayabilirsin.Bende cezaevlerine atandım.

Derboder arkadaşım, 15 günlük sürenin duyuru yapıldıktansonra başlayacağı bilgisini nerden aldın acaba? Bu bilgi kesin midir?

Böyle sıkboğaz ediyorum ama kusura bakma. Yanıtların için teşekür ederim.

Geri