Cozger raporu için ne zaman başvuru yapabilirim

Lavinsu

Üye
Üye
Katılım
Ağu 15, 2022
Mesajlar
61
Tepkime Puanı
8
Puanları
8
Kızım için Nisan ayında cozger raporunu yeniledim puanını düşürüp 2 yıllık bir rapor vermişler itirazda bulundum ama bazı sebeplerden dolayı gidemedim acaba yeni rapor için ne zman tekrar başvuru yapabilirim bazıları 6 ay geçmesini beklemen gerek diyor doğrumu acaba bu ikinci sorumda biz Mersin'de oturuyoruz ama kızım adana ameliyat oldu ve orda muayenelerini yapıyoruz sadece orda rapor çıkarma durumum olabilirmi şehir farkı sıkıntı olurmu bilgisi olanlar cevap verse sevinirim tesekkurler
 

İsen Buga

Üye
Üye
Katılım
May 31, 2010
Mesajlar
3,461
Tepkime Puanı
407
Puanları
83
Hakkari Devlet hastanesinden de rapor alabilirsiniz. Sıkıntı olmaz. Beğenmezseniz Mersin Şehir Hastanesinden de rapor alabilirsiniz. MERNİS sisteminde doktor muayeneleri gözüktüğü için Türkiye'nin her yerinden muayene olabilirsiniz.

Esas sormanız gereken soru şu olmalı. Adana mı yoksa Mersin mi yerine rapor verecek kişinin Kendi doktoru mu yoksa başka doktor mu olmalı diye sormalısınız. Kendi doktoru olursa daha hızlı bitebilir. Başka doktor olursa şüphe duyabilir değil mi? Muayene uzar. Ama eviniz Mersin'de.

Ben olsam önce kendi doktoruna sorardım: gerekli talimat verebilir yol gösterebilir. Bir iki dakikalık iyi bir sohbet (uzun soru sorarsak cevap vermeyebilir) bir iki dakikalık sorum var diyebilirseniz zamanını size ayırabilir.

Geriye bir şey daha 6 ay mı beklemek gerekiyor? bu kısım sakıncalı, 6 ay ile 2 yıl kavramını bu sitede kardeşlerime sanırım çözdüremedim.
İtiraz edilmediği sürece 6 ay beklerim diye düşünen var. 6 ay bekleyip de muayene kabul edilmeyebilir. Raporunuz 2 sene geçerli diye moralimizi bozabilirler.
Gerçekten iyi bir gerekçe sunmamız gerekiyor. 6 ay sonra iyi bir gerekçe ile heyete girip yenden muayene talep etmelisiniz. Üzerinden 6 ay geçti muayene edin diyemezsiniz anlatmak istediğim bu.
 

kattyk062

Üye
Üye
Katılım
Tem 3, 2024
Mesajlar
1
Tepkime Puanı
0
Puanları
1
To provide accurate guidance on applying a Cozger report, I need more context as there is no widely recognized term “Cozger report.” If you could provide more details or specify the context (eg, medical, financial, legal), I could offer more precise information.🤖

However, assuming "Cozger report" might refer to a specific document or report in a particular field, here are the general steps you can take:

  1. 🛬Determine the Purpose and Context:
    • Understand what a Cozger report is used for and in which field it is relevant (eg, health, legal, financial).
  2. Identify the Issuing Authority:
    • Find out which organization or authority is responsible for issuing the Cozger report.
  3. Check Eligibility Criteria:
    • Verify if there are any specific eligibility criteria you must meet before applying for the report.
  4. Prepare Necessary Documentation:
    • Gather any required documents or information that might be needed for the application.
  5. Application Process:
    • Follow the specific application process outlined by the issuing authority. This might include filling out forms, submitting supporting documents, and possibly paying a fee.
  6. Submission and Follow-Up:
    • Submit your application as instructed and follow up if necessary to ensure your application is processed.
 
Tekerlekli Sandalye
Üst