Rabia çalışkan
SMS Activated
Arkadaşlar dogalgaz yardımı nasıl alınıyor nereye başvurulur yardımcı olur musunuz
baglı bulundugun sydv vakfına giderek yada e devletten başvurunu yapabilirsinArkadaşlar dogalgaz yardımı nasıl alınıyor nereye başvurulur yardımcı olur musunuz
Şu an doğalgaz yardım başvurusu kapalıbaglı bulundugun sydv vakfına giderek yada e devletten başvurunu yapabilirsin
benim reddetmişlerdi dün akşam edevlet üzerinden tekrar başvuru açılmış arkadaşlar bakalım sonuş ne olacakDogalgaz yardımı için elinize bir tek Doğalgaz faturasını ve kimliğinizi alıp Sydv ye gidip başvuru yapmanız lazım, 10 gün içinde sonuçlanır ve e Devlet soysal yardım Bilgireri kısmına düşer sonucunuz , bildiğim kadarıyla başvurular bir Sydv üzerinden yapılıyor direkt olarak , E-devlet doğalgaz başvurusunu kapattılar Sydv üzerinden başvuruları alıyorlar
Benim ilk hafta onaylandıDoğalgaz yardımı onaylanan varmi benim hâlâ süreç devam ediyor yaziyor
Evet yatırıldı bana 1005 tl yattı ankaradogalgaz tüketim desteği yatırılmaya başlandımı alan varmı telefon uygulamasında videolarda alanlar var dogrumu benim e devlette miktar yazmiyor devam ediyor yazıyor ist yatırıldımı başvuru tarihi 10 1 2024 kabul onaylanmış devam ediyor yazıyor