Arkadaşlar babam bağkur emeklisi annem ablama bakıcı maaşı alıyor üçü beraber yaşıyor.anneme kömür yardımı çıktı acaba ailem elektrik yardımı alabilir mi? bunun için nereye nasıl başvuru yapmamız gerekiyor?
Elektrik yardımını kaymakamlıktan engelli yakını aylığı alanlar alıyor SSK ve bağkuru olanlar bu aylıktan yararlanamıyorlar ben hem bakım parası alıyorum hem engelli yakını aylığı alıyorum elektrik yardımım otomatik olarak bağlandıArkadaşlar babam bağkur emeklisi annem ablama bakıcı maaşı alıyor üçü beraber yaşıyor.anneme kömür yardımı çıktı acaba ailem elektrik yardımı alabilir mi? bunun için nereye nasıl başvuru yapmamız gerekiyor?
yardım aslında elektrik indirimi için sormuştum.bakıcı maaşını annem alıyor bağkurlu olan ise babam.Elektrik yardımını kaymakamlıktan engelli yakını aylığı alanlar alıyor SSK ve bağkuru olanlar bu aylıktan yararlanamıyorlar ben hem bakım parası alıyorum hem engelli yakını aylığı alıyorum elektrik yardımım otomatik olarak bağlandı
Tmm farkeden bişey yok annen yada baban bağkurlu dediğim gibi yinede senin deyiminle söyleyeyim elektrik indirimini kaymakamlıktan engelli yakını aylığı alanlar otomatik olarak bağlanıyor örneğin bana 114 TL elektrik desteği veriyorlaryardım aslında elektrik indirimi için sormuştum.bakıcı maaşını annem alıyor bağkurlu olan ise babam.
Aynı adrese ikamet ettiğiniz için babanda emekli olduğu için engelli yakını aylığı alamazsan elektrikten yararlanamazsın şunuda söylüm evde bakım aylığı ayrı engelli aylığı ayrı ikisi birbirinden farklı maaşlar ben ikisinide alıyorum mesela garanti bilgi için bulunduğun ilin sosyal yardımlaşma vakfını ara kesin bilgiyi oradan albenim evde bakım aylığı yeni bağlandı ben çalışmıyorum babam emekli. elektrik babamın üzerine biz yararlanabiliyormuyuz ?