Elimdeki Rapora Tekerlek Sandalye Kullanması Uygundur Nasıl Ekletebilirim

Merhaba arkadaşlar 10 yaşındaki %89 ağır engelli oğlum için 10.01.2016 senesinde 2 sene süreli rapor çıkarttık raporda tekerlekli sandalye için değerlendirilmedi yazıyor. Sormak istediğim tekrar heyete mi girmek lazım yoksa rapora itiraz mı edecem nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olursanız sevinirim.
 
[MENTION=1676]sakaryalı54[/MENTION] rapora ilave yapılması çok çok zor bir durum. Öte yandan yeniden rapor çıkarmak veya rapora itiraz edip tekrardan aynı işlemleri yapmakta zor bir durum. En azından 10 yaşındaki ağır engelli bir çocuğun bir yığın zorluk yaşaması gerekir. Siz önce raporu aldığınız hastanenin başhekimiyle görüşüp durumunuzu bi anlatın belki rapora ekleme yapabilirler.
Ayrıca şu konuyada göz atınız http://engelliler.gen.tr/f21/sgk-akulu-tekerlekli-sandalye-odemesi-icin-gerekli-belgeler-28020/
 
Ben teşekkür ederim. Sonucu bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin lütfen.
Hastanede başhekimle görüştüm rapora itiraz etmemi hakem heyeti hastanesine başvurmamı söylediler raporda oynama yapılmıyormuş benim öğrenmek istediğim akülü ve normal tekerlekli sandalye için rapor çıkartacam nasıl bir madde yazdırmalıyım SGK geri ödeme almam için bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
 
rapora "akülü sandalye kullanması uygundur" "tekerlekli sandalye kullanması uygundur" ibarelerinin eklenmesini isteyin. DR uygun bulursan ekleme yapar. Diğer işlemler için yapılması gerekeni bir üst yazımda verdiğim linkte yazıyor.
 
Geri
Üst