Şubattaarkadaşlar zamlı bakım maaşını ocaktamıydı şubatmıydı
Bankaya gidince kart mı veriliyor peki daha bana mesaj gelmedi bu konu hakkındaBankada bana sadece şu söylendi. Ailemmobil diye bir uygulama var. Oradan yatan doğum yardımları görünüyormuş. Belki düzenleme yapıldığında bakım aylıklarıda o uygulamada görünür. Şuan her şey tam bir muamma aylık günü geldiğinde görücez artık nereye yatacak
Banada mesaj gelmedi. Ben sosyal hizmetleri aradım oradan söylediler,gidin bankadan kartınızı alın diye.Bankaya gidince kart mı veriliyor peki daha bana mesaj gelmedi bu konu hakkında
Anladım o zaman yarın bi halkbankasına gideyim bende her hangi belge götürmem gerekiyor mu vasi kağıdı filanBanada mesaj gelmedi. Ben sosyal hizmetleri aradım oradan söylediler,gidin bankadan kartınızı alın diye.
Evet aile kartı veriyorlar
Hayır herhangi birşeye gerek yok.Anladım o zaman yarın bi halkbankasına gideyim bende her hangi belge götürmem gerekiyor mu vasi kağıdı filan
Merhaba merak ettimde aldınız mı kartıAnladım o zaman yarın bi halkbankasına gideyim bende her hangi belge götürmem gerekiyor mu vasi kağıdı filan