Engelli rapor uzatıldı mı

Slmlar arkadaşlar pandemir nedeniyle biten engellin rapor süreleri uzatılmışti bir kaç gün önce e devletten rapor süresinin bitimiyle engelli maaşları durduruldu ibaresi ni gördüm bir özel eğitim deki arkadaşla konuştum rapor süreleri bir sene daha uzatılmış doğrumudur bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim

Burada kafa karışıklılığı için yazmamaya karar vermiştim ama net olmamakla birlikte: Bazı durumlarda kademeli olarak uzatıldı. ama ilaç ve diğer amaçlarla. onun dışında uzatılma var mı bilmiyorum: Bakanlık açıklaması gelmedi okuyamadık.
Ne kadar doğru bildim bilemedim.

Burada kafa karışıklılığı için yazmamaya karar vermiştim ama net olmamakla birlikte: Bazı durumlarda kademeli olarak uzatıldı. ama ilaç ve diğer amaçlarla. onun dışında uzatılma var mı bilmiyorum: Bakanlık açıklaması gelmedi okuyamadık.
Ne kadar doğru bildim bilemedim.
Hocam slmlar şimdi az önce alo 144 hattını aradım bir yıl engelli raporu daha uzatılmış dedi bana çocuklarımı iki tanesi e devletten uzerinden baktığımda rapor süresinin bitimi ile durdurulmuş diye ibaresi yazıyordu özel eğitimde hocayı aradım durumu izah ettim bir yıl daha uzatıldı dedi 144 aradığımda onlarda bir yıl uzatildigini söyledi ama sosyal yardımlaşma valiliğe gitmemi söyledi şuan hocam hastanelerden heyet kuruluna randevu almak zor saygılar

Geri