Engelli sağlık raporuna nasıl itiraz edebilirim?

Halil Bey iyi akşamlar biz engellileri aydınlattığınız için çok teşekkürler engelli sürelli raporuma nasıl itiraz edebilirim. en yakın il sağlık müdürlüğü nerede İstanbul beyoğlunda ikamet etmekteyim ve de nasıl dilekçe yazabilirim. Yürümekte zorluk çektiğimden dilekçeyi faxla göndersem olurmu işleme koyarlarmı.

İl sağlık müdürlüklerinde matbu dilekce örnekleri var diye biliyorum. Yoksa bile şu mealde bir dilekce işini görür.

... İl Sağlık Müdürlüğüne
... tarihinde ... hhastanesinden ... kayıt numarasıyla almış olduğum sakatlık raporunda "sürelidir" ibaresi bulunmaktadır. Sakatlığımın süresiz olduğunu düşündüğümden süreli olan rapor ibaresiniz "süresiz" olarak değiştirilmesini azr ederim.

İstanbulu bilmediğim için en yakın sağlık il müdürlüğünün nerde olduğunuda bilmiyorum.

Selamlar benimde bir sorum olacak Merhabalar ben 2016yılında engelli raporu aldım şeker tansiyon uyku apnesi kandaki yag oranından %42 2018 kasım ayındaemekli oldum 2019yılının eylül ayında sgk dan yazı geldi rapoeu aldınız hastanede şaibe varmış ilaç raporlarını rapordan sonra çukarmışsınız diye beni ankara hastanesine yönlendirdiler burda %45rapor çıktı maşımda kesilsi bu arada şimdide raporda akut bronşit yazılmış fazladan bunun için q heyete girmem gerekiyoemuş gönderdikleri hastanede şaibe varmış nasıl bir yol izlemeliyim

Geri