Merhaba arkadaşlar Milli Eğitim Bakanlığında Öğretmenim elimde Ege Üniversitesi Hastanesi’nden alınmış hastalığı yineleyici düzeydedir. Bu durumuyla ailesinin bakım ve desteği önemlidir ailesinin bulunduğu yerde görev yapması hayati öneme sahiptir. Kararlı durum gösterir raporum var sağlık mazeretine bağlı yer değiştirme başvurusu yapmama rağmen ilde poliklinik var diye reddedilmiştir benim başvurularım. Kılavuza göre %40 engelli raporu alanlar ilde tedavisi yoktur yazısı almadan sağlık mazeretine bağlı yer değiştirme yapabilecektir. Benim elimde bu durum gösterir raporum var obsesif kompulsif bozukluk ve Ünipolar depresyon teşhisi nedeniyle verilmiş ilaç raporlarım var daha önceden de 2015’ ten beri üniversite hastanesinde bir Profesör tarafından tedavi oluyorum ama atandığım için tedavilerim hep yarıda kaldı geçmişte de ilaç raporları var ben %40 engelli raporu alabilir miyim teşekkür ederim
Ben şu an başka bir ilde yaşıyorum burada Şehir hastanesi var daha önce hiç bu hastaneye gitmedim tedavi olmadım buna rağmen verirler mi
Ayrıca bu hastalık nedeniyle askerlikten muaf verdiler 8 yıl önce
Ben şu an başka bir ilde yaşıyorum burada Şehir hastanesi var daha önce hiç bu hastaneye gitmedim tedavi olmadım buna rağmen verirler mi
Ayrıca bu hastalık nedeniyle askerlikten muaf verdiler 8 yıl önce