Engelli ve yaşlı aylıkları

Engelli yakını aylığı bakım aylığı demek değil. 18 yaş altı engelli maaşı yerine engelli yakını alıyor yani aile aldığı için yakını diyor. Bende alıyorum 1600 e yakın bir para
Sizler ustası olmuşsunuz bu işlerin ne diyeyim peki öyle olsun.
Engelli yakını aylığı demek 18 yaş altı angelli çocuklara ödenen aylıktır, anne, baba, veya vasisine ödenir.
Bende kızı oluyurum öyle bir aylığım yok sadace evde bakım maaşı var ozmn bu durumda ne olur?

Bende kızı oluyurum öyle bir aylığım yok sadace evde bakım maaşı var ozmn bu durumda ne olur?
Sigortalı çalışan varsa evde verilmiyor. Benim eşim yok ve sigortali da değiliz o yüzden alıyorum.
Ama ben evde bakım alanların maaşı da bayram öncesi verilecek mi onu bilmiyorum.

Evde bakım da mi bayram öncesi yatacaksadece

Ağustos ta yatacak zamlı maaşları evet yakını demek evde bakım maaşı oluyor
Yanlış bilgi engelli yakını aylığı 18 yaş altı engelli çocukların annesine ödenen para pttye yatıyor evde bakım maaşı engellinin bakıcısına yatıyor ziraate engelli yakını aylığı sydv'e yatırıyor evde bakım maaşını sosyal hizmetler yatırıyor engelli yakını aylığı ve evde bakım maaşı çok farklı çünkü ben hem engelli yakını aylığı alıyorum hemde evde bakım maaşı alıyorum

Evde bakım maaşları için bir açıklama yapılmadı, verilecek olsa engelli maaşları bayram öncesi ödenecek açıklaması yapılırken evde bakım ödemelerinide ayrıca söylemeleri gerekirdi, yinede bir açıklama olmadığı için kesin verilecek veya verilmeyecek diyemiyoruz bekleyip göreceğiz.

Son düzenleme:
Yanlış bilgi engelli yakını aylığı 18 yaş altı engelli çocukların annesine ödenen para pttye yatıyor evde bakım maaşı engellinin bakıcısına yatıyor ziraate engelli yakını aylığı sydv'e yatırıyor evde bakım maaşını sosyal hizmetler yatırıyor engelli yakını aylığı ve evde bakım maaşı çok farklı çünkü ben hem engelli yakını aylığı alıyorum hemde evde bakım maaşı alıyorum
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Evde bakım maaşları için bir açıklama yapılmadı, verilecek olsa engelli maaşları bayram öncesi ödenecek açıklaması yapılırken evde bakım ödemelerinide ayrıca söylemeleri gerekirdi, yinede bir açıklama olmadığı için kesin verilecek veya verilmeyecek diyemiyoruz bekleyip göreceğiz.
septik kardeşim konu açmıştım size 144 aradıgımda 18 yaş altı ödemeler engelli aylık rapor sürelerinin bitimi ile ödemeler yapılmıyor

Geri