Engelli Vergi İndirimi Evrak Takibi: Eviss Sibis

Avdb-Evis den yaptığım sorgulama da,
Raporunuz, 24/01/2017 tarih ve ..... sayılı yazı ile Maliye Bakanlığı Merkez Sağlık Kurulu'na gönderilmiştir. Cevap beklenmektedir. İş yerinize bilgi verilecektir.
Sonuç kaç gün içerisinde netleşir bilgisi olan varmı?

selamın aleyküm halil bey 1 aydır daha yeni vergi dairesine yeni gelmiş ankaraya gidip gelmesi nezamanı bulur kolay gelsin

Vergi indirimim onaylanmış işyerine gönderilmiş ben şimdi işyerine gidip raporun aslını almama gerek varmi-yokmu?

Benim de bir sorum olacak vergi indiriminden faydalanıyor um maaş bodrom da sakatlık indirimi 210 tl gösteriyor ama maaş da böyle bir fark yok bunun sadece 35 lirası yatıyor diyorlar sizlerde durum nasıl arkadaşlar

Sent from my SM-G720AX using Engelliler.gen.tr mobile app

Selam,

Vergi indirim sonucunuzu iki nüsha halinde postayla işyerinize gönderirler. İşyeriniz birini size verir, birini kendi alır.

Hayırlı olsun..

Vergi dairesi 1 ay önce gönderdi ama evbis de onaylandığına dair birşey yok. Genelde ne kadar süre de cevap geliyor? Bir de telefonla sorunca bilgi alabiliyorsak telefon numarası nedir bilen varsa paylaşabilir mi?

Merhaba %68 rahatsızlıklarımla sürekli raporuma karşılık 2 ay önce emekli oldum fakat onkoloji bir aml. Geçirdiğim için kontrol şerhi konmuş onun oranı %40 idi şimdi ben onu çıkartıp Onun yerine uyku apnesi rahatsızlığım çıktı onu eklemek istiyorum çünkü onkoloji dermatoloji ve psikiyatri durumlarına kontrol koyuyorum sgk ben bu değişikliği nasıl yapabilirim kontrol zamanımı mı beklemeliyim acaba

1 haziran itibari ile rapor bakanlığa gönderildi yazıyor..belirtilen 1 haziran eviss e düşme tarihimi yoksa raporun gönderilme tarihimi..yapılan işlemlerden kaç gün sonra eviss e düşüyor sonuçlar,cevap eviss de gözüktümü işyerine de o gün gönderilmişmi oluyor??..teşekkürler..

Geri