Engelliler.gen.tr Platformunun Tanıtıldığı Kısa Tanıtım Videosu

Selam Halil Yılmaz,

Sn. yöneticim eğer gerçek fikrimi söylemem gerekirse ben bu videoda en çok senin görünmeni isterdim ama biliyorum buna şartlar elvermiyor. O halde bir başka kocayürekli olabilirdi bu benim şahsi düşüncemdir yani içimden gelen konu mankeninin bizleri temsil etmesini isterdim ama bazen hayat her istediğini yaşatmıyor insana işte bu da onlardan biri.

Farklı bir gözle bakamıyorum ki ah bir başarabilsem ama gönül koyma bana tamam iyi olmuş :)

Yok canım neden gönül koyayım. :)
Bende yapabilirdim ama bu video stüdyo ortamında profesyonel kameralar kullanılarak çekilde. Yani konu tamamen teknik imkanlar meselesi... :)

Halil bey bende gazoz hanima katiliyorum sizi ve bu siteye emegi gecen kategori yoneticilerinide gormeyi cok isterdim .Oyle bir siteki hergun giriyorum iyiki bu siteyi oglumla birlikte internette ozurlu isci ilanlarina bakarken tesadufen bulmusum aradigim hersey var burda sizi cani gonulden kutluyorum

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Zeynep hanım. Belli olmaz bakarsınız bir gün tüm yöneticileri toplar toplu halde bir video çekeriz. :)

En çokta videonun sonundaki cümleleri beğendim umarım söylendiği gibi herkese eşitlik sağlanan bir toplum haline gelebiliriz. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Geri