Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(zati arkadaşlarım aldıkları hediyeyi bana hediye ederler..) demiştiniz.Bende hediye kitapları okuduğuma göre başka birine hediye edebilirim demek istemiştim.
İşte bizim sitemizin güzelliği. Birbirini hiç tanımayan ve belki de hiç tanışma şansı olmayan insanların arasında kurulan engelsiz dostluğun, kardeşliğin, arkadaşlığın böylesi.
Arkadaşlar bu sitede bir köprü var farkındamısınız gönülden gönüle uzanan sevgi, iyilik, yardımlaşma, kısaca insanlık köprüsü ve birçoğunuz o köprüden zamanı geldiğinde geçiyorsunuz bu da beni çok mutlu ediyor.
Kitapları birbirinize nasıl verebileceğinize dair dilerseniz site yöneticisinden, sevgili ağbim Halil Yılmazdan bilgi alabilirsiniz.
Yaşamınızdaki her şey gönlünüzce olsun dileklerimle,
Dünya gözüyle görüşüp tanışamasakta,inşallah ahiret gözüyle görüşür tanışırız. Sitenin kendisi de insanları da çok güzel bencede.
(Kitapları birbirinize nasıl verebileceğinize dair dilerseniz site yöneticisinden,sevgili ağbim Halil Yılmazdan bilgi alabilirsiniz.) Halil bey bu konuda bilgilendirebilir misiniz.Teşekkürler.