Merhaba Arkadaşlar, Türk Telekom tarafından engellilere özel mobil faturalı, faturasız hatlar, ev interneti, ev telefonu ve tivibu aboneliklerinde tam %25 indirim uygulanmakta. Geçen hafta ben mevcut internet aboneliğim ve ev telefonum için bulunduğum ildeki Türk Telekom ofisine giderek %25’lik indirimden faydalandım. Bu indirimler sadece engelliler için değil aynı zamanda gazi ve şehit yakınları içinde geçerli.
İndirimden faydalanmak isteyenler için gerekli belgeler ise şu şekilde sıralanmış;
Mevcut abonelik evraklarına ek olarak;
Engelli ve Gaziler için gerekli belgeler;
Yalnız arkadaşlar şunu belirteyim. Ben sadece sağlık kurulu raporumu alıp gittim. Benden başka bir evrak istemeden mevcut internet ve ev telefonu aboneliğim için direk %25 indirim uyguladılar.
İndirimden faydalanmak isteyenler için gerekli belgeler ise şu şekilde sıralanmış;
Mevcut abonelik evraklarına ek olarak;
Engelli ve Gaziler için gerekli belgeler;
- Engelli/Gazi kimlik kartı veya Sağlık Kurulu Raporu,
- Talep ve Açık Rıza Belgesi
- Engelli kimlik kartı veya Sağlık Kurulu Raporu,
- Engelli kişiye ait nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı,
- Yakınlığını belgeleyen Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği,
- Talep ve Açık Rıza Belgesi,
- %40 iş gücü kaybını belirtir sağlık raporu,
- Gazi ve Şehit yakını müşteriye ait Emekli Sandığı Serbest Kartı veya SGK Ücretsiz Seyahat Kartı,
- Gazi kişiye ait nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı,
- Yakınlığını belgeleyen Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği,
- Talep ve Açık Rıza Belgesi,
Yalnız arkadaşlar şunu belirteyim. Ben sadece sağlık kurulu raporumu alıp gittim. Benden başka bir evrak istemeden mevcut internet ve ev telefonu aboneliğim için direk %25 indirim uyguladılar.