Merhaba arkadaşlar %45 sol kol brekial pleksus ortopedik engelimden dolayı ÖTV siz araç alım sürecindeyim. 2023 deli yönetmelikde aracı sadece kendi kullanır ibaresi vardı. Biliyorsunuz ki bu sene durum değişti ve tertibatsız otomatik veya tertibatlı olup aracın fiziksel donanımında değişiklik yapmadan normal kişinin de sürebileceği bir tertibat olursa 2 kişi isim yazdırabiliyoruz. Yani 2025 yönetmeliğinden ben bunu anladım. Aracı alacağım firma da diyor ki TSE onay vermez çünkü araç tertibatlı olacak diyor ben de yönetmelik değişti diyorum tam anlamıyor galiba. Dün notere tastikletmek için belge atmış ve sadece kendi adını yaz doldur dedi. Bende neden eşimin adını yazamıyorum diye sorduğumda bu tüm ortopedikler için geçerli olan genel bi belge en baştan eşinin adını yazarsan vergi dairesi onaylamaz. Siz işlemler bittikten sonra onaylatabilirseniz TSE ye onaylatacaksınız dedi. Bu durumda ne yapmam lazım arkadaşlar notere dün tek ismimi yazarak onaylattım bi sorun çıkar mı? Yeni yönetmelik hangi tertibatları sorun olarak görmeyecek?? Benim direksiyon topuzu ve soldaki sinyalin sağa alınacağı kodları var sadece bu bir sorun yaratır mı???