O okatur 7 Kas 2019 #1 Evimin çatısındaki çinkolar delindi, bu konuda yardım alabileceğim bir kurum varmı, cevaplar için teşekkür ederim şimdiden... ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evimin çatısındaki çinkolar delindi, bu konuda yardım alabileceğim bir kurum varmı, cevaplar için teşekkür ederim şimdiden... ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halil Yılmaz Yönetici Yönetici 8 Kas 2019 #2 Bulunduğunuz ildeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvurunuz.
O okatur 8 Kas 2019 #3 Halil Yılmaz' Alıntı: Bulunduğunuz ildeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvurunuz. Genişletmek için tıkla ... Acaba yardım ederlermi ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halil Yılmaz' Alıntı: Bulunduğunuz ildeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına başvurunuz. Genişletmek için tıkla ... Acaba yardım ederlermi ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
septik Editör Editör 8 Kas 2019 #4 [MENTION=3970]okatur[/MENTION] Büyük ihtimalle yardım edecektir. Siz yinede hem belediyenize hem valiliğe, hatta cimere sorunuzuz hakkında yazın.
[MENTION=3970]okatur[/MENTION] Büyük ihtimalle yardım edecektir. Siz yinede hem belediyenize hem valiliğe, hatta cimere sorunuzuz hakkında yazın.