D Doğan_ayd 17 Haz 2024 #1 Merhaba ben evde bakim ayligi aliyorum babam da hem çalışıyor hem de emekli oldu bu emekli maaşı gelirden sayılacak m
Merhaba ben evde bakim ayligi aliyorum babam da hem çalışıyor hem de emekli oldu bu emekli maaşı gelirden sayılacak m
L lomanss 18 Haz 2024 #2 Evet sayılacaktır. Aynı evde ikamet eden herkesin her türlü maaş, yardım vs. Hepsi gelir olarak hesaplanıyor.
Evet sayılacaktır. Aynı evde ikamet eden herkesin her türlü maaş, yardım vs. Hepsi gelir olarak hesaplanıyor.
UGUR89 Moderator 19 Haz 2024 #3 Doğan_ayd' Alıntı: Merhaba ben evde bakim ayligi aliyorum babam da hem çalışıyor hem de emekli oldu bu emekli maaşı gelirden sayılacak m Genişletmek için tıkla ... Bakım aylığı için eve giren tüm gelir sayılır ve hesaplama ona göre yapılır.
Doğan_ayd' Alıntı: Merhaba ben evde bakim ayligi aliyorum babam da hem çalışıyor hem de emekli oldu bu emekli maaşı gelirden sayılacak m Genişletmek için tıkla ... Bakım aylığı için eve giren tüm gelir sayılır ve hesaplama ona göre yapılır.