Gazoz Agacı
Moderator
keşke tvlerde programlarda anlattıkları gibi olsa dersinki yaw benim babam bile bana bu kadar ilgi göstermiyor. Ama iş uygulamaya gelince tam bir işkence aşağılama derecesinde neredeyse. BİZE ilk dosyayı verdiğimizde adamın biri geldi içeri hiç izin almadan daldı. Hasta nerde ha Hasta nerde sanki kanlısını arıyor şerefsiz. Eşimin yanında bana sorduğu sorular şen şimdi kalkıp yürüyemezmisin hele bir dene sanki doktor terbiyesiz adam. Şimdi ben hasta olmasaydım ve devlete muhtaç olmasaydım o adamda benim evime bu şekilde girecek o gün bugündür kendime çok acıyorum meğer ne haldeymişim haberim yokmuş hep tv den izlerdim vaybe biz ne kadar değerliymişisiz devlet bizimle çok ilgileniyor diye meğer ben zavallının biriymişim ama farkında değilmişim o gelen memur hatırlattı bunu bana ALLAH ondan razı olsun...
Selam mt_44,
Yazdıklarınız çok ağır geldi ve okuyunca çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Hayat bazen inanılmaz derecede acımasız olabiliyor ve aslında insan her yaşadığı olaydan ders çıkararak altından kalkmasını de becerebiliyor. Yaşamak cesareti olanların işidir arkadaşım sizin yaşadığınız tatsız olayda acınacak halde olan siz değilsiniz sizi bu kadar zor durumda bırakan uygulamalar ve benim güzel devletimin sosyal devlet anlayışı (!) Hangi meslekten olursa olsun önceliği insan olmalı kişinin bu yüzden sizin hiçbir kabahatiniz olmadığı halde size haksız muamele ve tavır sergileyenler utanmalı insanlığından siz değil.
Bugün bende çok üzücü olaylar yaşadım ve siteye belki kafamı dağıtırım diye girmiştim ve bazen nerede, ne şekilde olursa olsun yaşananlar insanların kalbini parçalayabiliyor.. Zaten bu dünyada insanın insana yaptığını çok affedersiniz ama başka hiçbir canlı diğer canlıya yapmaz.
Her ne kadar yokedilmek istense de hala bir hukuk devletinin varlığına inanıyorum ve hakkınızı yasal yollardan dahi olsa aramanızı isterdim. Güzel kardeşim lütfen hakkınızda olumsuz şeyler düşünmeyin siz insan onurunu hiçe sayan bir kaç zavallının davranışıyla kendinize haksızlık yapmayın ve daha fazla üzülmeyin olur mu?
Karşınıza bundan sonra hep insanlar çıkması dileklerimle...