Evde bakım maaşı alan sigortalı işe başlaya bilir mi ve evde bakım maaşı kesintisi olur mı ? Tüm yönetici arkadaşlarım sizden bilgi almak isterim?
Hocam engelli kişi sigorta girişi yapılacak bakıcının sigortası olmayacak ?Bakım maaşı alan kişi sigortalı bir işte çalışırsa bakıma muhtaç kişinin bakımını aksattığı gerekcesiyle maaşı kesilir.
Hocam işteğe bağlı nasıl olacak ?İsteğe bağlı sigorta olursa sorun olmaz.
Evde bakım maaşı alan sigortalı işe başlaya bilir mi ve evde bakım maaşı kesintisi olur mı ? Tüm yönetici arkadaşlarım sizden bilgi almak isG
GÜN İÇERSİN DE KAÇ SAAT ÇALIŞACAKSIN, İŞ YERİN İLE EV ARASI MESAFE NE KADAR ? ENGELLİ YAKININ ENGELLİLİK DURUMLARI NE DERECEDE ? GİBİ DURUMLAR VAR. HEMEN SİGORTALI ÇALIŞINCA EVDE BAKIM MAAŞI KESİLİR DEMEYİN.. MESELA BEN HEM ÇALIŞIYORUM HEMDE BAKIM MAAŞI ALIYORUM..Evde bakım maaşı alan sigortalı işe başlaya bilir mi ve evde bakım maaşı kesintisi olur mı ? Tüm yönetici arkadaşlarım sizden bilgi almak isterim?
Hocam kardeşim arabala beni tekstil fabrikasında götürecek sigorta girişi olacak oturacağım yerde iş yaparım yada bilgisayar başında evrak işi ola bilir . ?GÜN İÇERSİN DE KAÇ SAAT ÇALIŞACAKSIN, İŞ YERİN İLE EV ARASI MESAFE NE KADAR ? ENGELLİ YAKININ ENGELLİLİK DURUMLARI NE DERECEDE ? GİBİ DURUMLAR VAR. HEMEN SİGORTALI ÇALIŞINCA EVDE BAKIM MAAŞI KESİLİR DEMEYİN.. MESELA BEN HEM ÇALIŞIYORUM HEMDE BAKIM MAAŞI ALIYORUM..
Gelir sınırı önemli geçmediği sürece engelli kişinin çalışmasında sorun olmazcalısan kısı maaslı olur bakım maasını nıye versınlerkı