Evde bakım maaşı ev kontrolü

Yani toplamda rahatsızlığı
Mental reterdasyon öğrenme geriliği ve zeka
Otizm konusamama
Demans bilgi beceri ve yaşam yok
Beyin ameliyatı tümör ve hidrosefali
Ortopedi organ ve uzuvlar küçük

Bu rahatsizliklardan eski raporu %92 idi yeni raporu çıkma olasılığı nedeir evdebakim maaşı alinabilirmi

Arkadaşlar sonuç bugün açıklandı %92 ağır engelli olan mental reterdasyon zihinsel hastası olan kişiye bugün %78 kısmı bağımlı rapor vererek evde bakım maaşı kesildi şimdi soruyorum Adalet bunun neresinde
Zihinsel engeli
Hidrosefali
Sag taraf felç el tutmuyor 50 MT fazla yuruyemiyor
28 yaş kadın akıl yaşı 15 yaş bekar renk yol sayı ve hiçbir rasyonellik bilmez
Konuşamaz sadece gel git ye iç kalk bunları bilir
Kendi kendine gülüyor altına yapıyor sınırsız yemek yiyor durdurmazsaniz catlayana kadar yemek yer
28 yıldır dışarı çıkamamis çıkamaz geri dönmez
Mahkemece kısıtlı okul okumamış
Şimdi böyle bir şahıs kısmı bağımlı gelde gülme
Şimdi arkadaşlar itiraz süreci varmı nasıl nereden başlamam gerek tavsiyesi olan bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaşlar sonuç bugün açıklandı %92 ağır engelli olan mental reterdasyon zihinsel hastası olan kişiye bugün %78 kısmı bağımlı rapor vererek evde bakım maaşı kesildi şimdi soruyorum Adalet bunun neresinde
Zihinsel engeli
Hidrosefali
Sag taraf felç el tutmuyor 50 MT fazla yuruyemiyor
28 yaş kadın akıl yaşı 15 yaş bekar renk yol sayı ve hiçbir rasyonellik bilmez
Konuşamaz sadece gel git ye iç kalk bunları bilir
Kendi kendine gülüyor altına yapıyor sınırsız yemek yiyor durdurmazsaniz catlayana kadar yemek yer
28 yıldır dışarı çıkamamis çıkamaz geri dönmez
Mahkemece kısıtlı okul okumamış
Şimdi böyle bir şahıs kısmı bağımlı gelde gülme
Şimdi arkadaşlar itiraz süreci varmı nasıl nereden başlamam gerek tavsiyesi olan bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz
Akp ne diyordu CHP başa gelirse sosyal haklar kesilecek oyunuzu ona göre verin, makarnacılara görede başımızda CHP olduğuna göre artık önümüzdeki seçimde oyumuzu ona göre vereceğiz yani Akp'ye vereceğiz :D yani sizin için üzgünüm ben bu acıyı 10 sene önce yaşadım bilirim 34 yaşındayım 35e gireceğim bana maaş vermiyor bu hükümet hemde ağır fiziksel engelliyim ah CHP ah hep CHP yüzünden bunlar engelliler daha savunsun akptiyi umarım onların başınada gelir bu tür acılar biraz akıllanırlar

Devleti soydular her yandan kazanç sağlamaları lazım trafik cezaları, vergiler, zamlar derken sırada engelliler var soymaya devam

Geri