Evde bakIm maaşı gelir hesaplaması

hastanın üzerine 3 daire 1.inde oturup 2 sini kiraya verirse kira gelirindenmi hesaplanır yoksa direkt dairelermi hesaba girer nasıl hesaplanır tşk.

Öncelikle üç daire olması dikkatleri üzerine çeker kişinin 2. yada 3. evi olması kurum yetkililerinin dikkatini çekecektir. Maaş bağlarlar yada bağlamazlar bu konuda bir şey diyemem. Evde Bakım maaşı hesaplamasında gelir olarak aylık eve giren miktar baz alınır. Evle ilgili bilgileri İl/ilçe sosyal hizmetlere bildirmelisiniz. Onlar zaten gerekli bilgileri sizden isterler. Aylık kişi başına düşen miktarın geçip geçmeme olayını hesaplarsınız. Dairelerin toplam fiyatları kurum yetkililerinin kafasını karıştırabilir ama usul olarak aylık getirisi evde bakım maaşı için esas olandır.

Dairelerin yada başka herhangi bir taşınmazın kaç lira ettiğine bakılmaz. Bakılan tek şey aylık gelir. Gelir getiren bir taşınmazsa gelen gelire bakılır sadece...

Hayır henüz belli olmadı. Belli olur olmaz sitede duyuru yapacağız. Bu arada yeti maaşı gelir olarak sayılır...

ben zaten üç yildir aliyodum ama bu ay keseceğiz dediler keserlerse bu parayi geri almalari soz kunusu olurmu ama ben munacaat etmden ence üç keza radim ben çalişiyom dedim

Yapılabilecek birşey yok ancak kurumu çalışıyor olsanızda bakıma muhtaçlığın kalkmadığını maaşı almanızın dogru olacagına kurumu ikna edeceksiniz.

Geri