Evde bakım maaşı için alınan rapor hastane sisteminde kayıtlı degil ne yapmalıyım

2008 de Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinden aldığım rapor hatane sisteminde yok
Aslı elimde olan başbakanlık engelli kimlik kartına refakali yazmak için fotokopisi ile birlikte hastaneye ( aslı gibidir ) onaylatmak için dilekçe ile başvurusu yaptım ve bana verilen cevap sistemden kaydı olmadığı için onaylatamam şu anda elindeki rapor geçersiz bu raporla hiç bir işlem yapamasın bunun içi yeniden heyete girmen lazım dediler.
Bu rapor la bakıma muhtaç aylığı bağlatmıştım bu raporla 3 defa bakıcı değişikliği yaptım ve bu raporla engelli kimlik kartı aldım aynı raporla bakım Maaşı almaktayım.

Bu durumda bakım Maaşı ile ilgili bir sorun olurmu ?
Raporla ilgili bir itiraz hakkım varmı ?

not : iki nusha raporun aslı da bende.
 
Neticede kurumda söz konusu rapor vardır o yüzden bu durumun maaşınızı etkilemesi söz konusu olamaz siz zaten bir rapor ibraz etmişsiniz onlarda maaşı bağlamışlar bakım maaşıyla ilgili bi işiniz yok, kurum ilerde uygun görürse yeni rapor ister sizde o zaman yeni rapor alabilirsiniz, hastanede rapor yoksa bu konu için sağlık müdürlüğüne başvuru yaparsanız o raporun kayıtlarını mutlaka bulurlar.
 
Geri
Üst